Nioh | Konzol Center
2019
feb
5
Hír

Nioh – két év, két és fél millió példány

0

Második születésnapját egy mérföldkővel ünnepelte a Nioh, ugyanis a játék átlépte a 2,5 millió értékesített példányt. A Team Ninja és a Koei Tecmo örül a sikernek a leginkább.

Bővebben
2018
máj
29
Hír

Kétmillió példányban kelt el a Nioh

0

Egy Twitter-bejegyzés keretében kürtölte a világba az örömét a Team Ninja, miszerint a tavaly megjelent szamurájos játékuk, a Nioh már kétmillió példányban kelt el. Nem is rossz eredmény ez egy új IP-től! 

Bővebben
2017
nov
2
HírVideó

Trailert kapott a Nioh Complete Edition

0

November 7-én landol PC-re a Nioh Complete Edition, melyben a Dragon of the North, Bloodshed’s End és Defiant Honor DLC, a 60 fps vagy a 4k választási lehetőség is ott figyel. Íme az előzetese. 

Bővebben
2017
okt
2
Hír

PC-re költözik a Nioh

0

A Koei Tecmo bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a mindeddig PlayStation 4-ekluzív szerepjátéka, a Nioh. A kiadás az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza. 

Bővebben
2017
máj
2
HírVideó

Mozgásban a Nioh új DLC-je

0

Mától tölthető PS4-re a Nioh új bővítménye, a Dragon of the North DLC, melyet mozgásban még csak most tekinthetünk meg először. A főhős a fagyos északra kalandozik az expanzióban. 

Bővebben
2017
ápr
17
Hír

Május elején jön a Nioh első komoly bővítménye

0

Bár április végére ígérték, csak május másodikától lesz letöthető a Nioh első DLC-je, a Dragon of the North. A Team Ninja szorgosan dolgozik azon, hogy komoly kis csomag legyen belőle. 

Bővebben
2017
feb
26
Hír

Egymillió felett a Nioh

0

Néhány hete jelent meg csupán, a Nioh máris elérte az egymilliós eladott példányszámot, jelentette be a játék kiadója, a Koei Tecmo. Természetesen a jó hírért cserébe adnak is valamit. 

Bővebben
2017
feb
21
HírVideó

96 perc alatt fejezte be a Nioh-t

0

A közelmúltban jelent meg a bitang nehéz Nioh, de mégis volt valaki, aki ennyi idő alatt is megtanulta, hogy hogyan lehet a játékot befejezni 96 perc alatt. 

Bővebben
2017
feb
11
Hír

Nioh teszt

0

A Team Ninja játéka a héten került fel az üzletek polcaira, és három publikus demót követően a kritikusok élesben is kipróbálhatták a szamurájos szerepjátékot. Remek értékelések születtek. 

Bővebben
2017
feb
5
HírVideó

Jövő héten érkezik a Nioh, így kezdődik

0

Jövő héten jelenik meg a Team Ninja legújabb játéka, a Nioh, mely a feudális Japánban játszódik, s stílusában leginkább a Dark Souls-ra hasonlít. A játékról már tesztek is születtek, meglepően jó pontozással. 

Bővebben
2017
jan
30
HírVideó

Nioh – Edward Kelly, a főgonosz

0

Új előzetest kapott a Nioh, melyen a főhős ádáz ellensége, Edward Kelly mutatkozik be. A nem túl szimpatikus figurával  a játék végén is meg kell küzdeni, de addig párszor kiakaszt majd mindenkit. 

Bővebben
2017
jan
18
HírVideó

Ismét kipróbálható lesz a Nioh

0

A Team Ninja még ad egy utolsó lehetőséget arra, hogy a Dark Souls ihlette Nioh-t utoljára ki lehessen próbálni megjelenése előtt. A The Last Chance Trial névre hallgató próbaváltozat hétvégén lesz elérhető két napig. 

Bővebben
2017
jan
16
HírVideó

4K-ban darabol a Nioh

0

Február elején jelenik meg a Team Ninja szabdalós szamurájjátéka, a Nioh, melyből most egy 4K-s előzetest láthattok. A játék a Dark Souls-ból merített sokat, meglátjuk majd a végeredményt. 

Bővebben
2016
aug
23
HírVideó

Tölthető a Nioh demója

0

Megérkezett a PlayStation 4-exkluzív Nioh második demója, melyből most egy négyórás videót tudunk megmutatni. A látványra nincs panasz, a nehézségre viszont lesz: sajnos a játék a Dark Souls-oknál is nehezebbnek tűnik. 

Bővebben