No Man's Sky | Konzol Center
2020
jún
11
Hír

No Man’s Sky – bővül az Xbox Game Pass

0

A mai nappal ismét bővül az Xbox Game Pass könyvtára, és bekerül a Hello Games döcögős életutat bejárt játéka, a No Man’s Sky. Egy frissítéssel a játék keresztplatformos lehetőséget is kap.

Bővebben
2019
aug
9
HírVideó

Launch trailert kapott a No Man’s Sky új kiegészítője

0

Nem volt éppen problémamentes a No Man’s Sky rajtja, azóta viszont a Hello Games mindent megtesz, hogy visszanyerje a játékosok kegyeit. Most a legújabb, ingyenes kiegészítő kapott egy kedvcsináló előzetest.

Bővebben
2018
Júl
29
HírVideó

Új magasságokban a No Man’s Sky

0

A napokban debütált a No Man’s Sky többjátékos módja, kéz a kézben a játék Xbox One-verziójával. Az ellentmondásos cím mostanra egy komoly, sci-fi kalanddá érett, melybe érdemes belevágni. 

Bővebben
2018
Júl
18
HírVideó

Akcióban a No Man’s Sky többjátékos módja

0

Megjelenése óta a legnagyobb frissítését kapja jövő héten a No Man’s Sky, melynek legnagyobb durranása a többjátékos mód lesz. Mostantól többedmagaddal is belevághatsz a felfedezésbe. 

Bővebben
2018
máj
20
Hír

Júliusban érkezik a No Man’s Sky Xbox One-ra

0

Még márciusban jelentette be a Hello Games, hogy Xbox One-ra is elkészíti a korábban nagy botrányt kavart No Man’s Sky-t, és most már az is lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a játék a Microsoft konzoljára. 

Bővebben
2018
ápr
1
Hír

Xbox One-ra érkezik a No Man’s Sky

0

A Hello Games bejelentette, hogy a 2016-ban PlayStation 4-re megjelent No Man’s Sky Xbox One-on is tiszteletét teszi, valamikor a 2018-as év folyamán. Az összes eddig megjelent DLC is benne lesz. 

Bővebben
2017
aug
13
HírVideó

Nagyot frissült a No Man’s Sky

0

A Hello Games-féle, megjelenésekor nem kis botrányt kavart No Man’s Sky folyamatosan élvezi a fejlesztők támogatását, s a napokban egy masszív frissítést kapott, mely az interdimenzionális versenyekre fókuszál.

Bővebben
2016
aug
15
Hír

Xbox One-ra érkezhet a No Man’s Sky

0

A közelmúltban PS4-re és PC-re megjelent No Man’s Sky a jövőben Xbox One-ra is megérkezhet, derült ki a PC-s verzió felfejtett kódjából. Abban ugyanis Xbox One-ra utaló nyomokat találtak. 

Bővebben
2016
aug
10
HírVideó

Launch traileren a No Man’s Sky

0

A mai naptól szerezhető be a Hello Games PlayStation 4-exkluzív játéka, a No Man’s Sky, és a megjelenés előtt a játék utolsó előzetesét is fellőtték a fejlesztők. A játékhoz masszív javítás érkezik rögtön. 

Bővebben
2016
Júl
31
HírVideó

1300 dollárt fizetett a No Man’s Sky-ért

0

Az augusztus 10-i megjelenés előtt közel két héttel volt valaki, aki a No Man’s Sky egy kiszivárgott példányáért 1300 dollárt fizetett. A játék eredeti, bizonyítékul videóra vette a telepítést a boldog vásárló. 

Bővebben
2016
Júl
27
HírVideó

No Man’s Sky – a túlélési titka

0

Utolsó epizódjához érkezett a PlayStation 4-exkluzív, No Man’s Sky legfontosabb jellemzőit bemutató videosorozat, s a legújabb részből a túléléshez kaphatunk hasznos tanácsokat, illetve arról információt. 

Bővebben
2016
Júl
24
HírVideó

No Man’s Sky – felfedezés, harc és kereskedelem

0

Augusztus 9-én debütál a PlayStation 4-exkluzív No Man’s Sky, és bár sokan rimánkodnak térden állva, hogy bárcsak jól sikerüljön a cím, sokan legalább annyira tartanak is tőle. A formula kiváló, de elszúrni könnyű. Ismerd meg! 

Bővebben