NPD Group | Konzol Center
2020
jan
26
Hír

35,4 milliárd dollárt fialt tavaly az USA videojátékos forgalma

0

Nyilvánosságra került az amerikai videojátékos piac tavalyi teljesítménye, amiből kiderült, hogy 35,4 milliárd dolláron állt meg az árbevétel számláló az észak-amerikai kontinensen.

Bővebben
2018
dec
20
Hír

Csökkent az amerikai videojátékos piac novemberben

0

Felemás hónapot zárt novemberben az amerikai videojátékos piac, derült ki az NPD Group legfrissebb jelentéséből. A legjobban fogyó játék a Red Dead Redemption 2 volt, a konzoloknál pedig a Nintendo Switch. 

Bővebben
2018
dec
2
Hír

9 milliárd dollárt költöttek játékra Amerikában három hónap alatt

0

Mondjuk ki bátran, a videojáték-ipar virágzik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy Amerikában az elmúlt negyedévben 9 milliárd dollárt költöttek játékokra, hardverekre és azok kiegészítőire. Közel háromezer milliárd forint. 

Bővebben
2018
feb
25
Hír

NPD: Kivételesen jó januárt zárt a játékipar az USA-ban

0

Az NPD közzétette aktuális jelentését az amerikai videojáték piacról, melyből kiderült, hogy 2011 óta nem zárt olyan jó januárt  a szegmens, amit most, 2018-ban. 

Bővebben
2016
nov
20
Hír

A Battlefield 1 vitte az októbert Amerikában

0

A lesújtó szeptemberi eredményeket követően az októberi hónap erősebben sikerült az amerikai játékpiacon, áll az NPD Group jelentésében. A játékok tekintetében a Battlefield 1 volt a nyerő. 

Bővebben
2013
aug
16
Hír

NPD: Még mindig a 3DS a legnépszerűbb Amerikában

0

Az NPD Group közzétette júliusi elemzését az észak-amerikai videojáték-ipar teljesítményéről, melyből kiderült, hogy immáron harmadik hónapja a Nintendo 3DS konzolja a legnépszerűbb Amerikában.

Bővebben
2013
máj
17
Hír

NPD: Áprilisban az Injustice tarolt Amerikában

0

Befutott az NPD Group áprilisi jelentése, melyből kiderült, hogy az Egyesült Államokban az Injustice: Gods Among Us volt a legnépszerűbb játék, mindamellett, hogy a videojáték-ipar egésze nem tudhat fényes hónapot magáénak.

Bővebben
2013
ápr
20
Hír

Amerikában is a BioShock: Infinite volt a legnépszerűbb

0

Nem csupán az Egyesült Királyságban, de Észak-Amerikában is a BioShock: Infinite bizonyult a legnépszerűbb játéknak, derült ki a márciusi eladási adatokból. A játék 878,000 példányban kelt el egy hónap alatt.

Bővebben
2013
feb
17
Hír

Növekedésnek indult az amerikai játékipar januárban

0

Az NPD Group közzétette a januári elemzését az amerikai videojáték-piacról, melyből kiderült, hogy továbbra is az Xbox 360 a legkeresettebb konzol a tengeren túl. A játékok közül a Call of Duty: Black Ops II volt a legnépszerűbb.

Bővebben
2013
jan
12
Hír

A Black Ops 2 volt a legnépszerűbb játék tavaly az USA-ban

0

Az NPD Group legfrissebb jelentéséből kiderül, hogy 2012-ben az Egyesült Államokban a Call of Duty: Black Ops 2 volt a legnépszerűbb videojáték. De még a shooter sikere ellenére is a december elég gyászosan sikerült az iparág számára.

Bővebben
2012
nov
10
Hír

Csökkenő videojáték-eladások Amerikában

0

Az amerikai piackutató, az NPD Group adatai szerint immáron zsinórban tizenegyedik hónapja csökkennek a videojáték-eladások az Egyesült Államokban, de ez igaz a hardverekre is. Októberben a két szegmens 25%-os csökkenést könyvelhetett el.

Bővebben
2012
Júl
13
Hír

Ötmillió 3DS fogyott az USA-ban

0

A Nintendo egy mérföldkőnek számító sikert könyvelhetett el a közelmúltban az Egyesült Államokban, ugyanis a tavaly debütált 3DS konzolból már ötmillió darab kelt el az észak-amerikai országban, jelentette be a japán vállalat.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

NPD: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

Befutottak az Egyesült Államokra vonatkozó 2011-es videojáték ipari adatok, melyből megtudhatjuk, melyik játék fogyott a legnagyobb példányszámban, és mi a helyzet a konzolok piacán is.

Bővebben
2011
dec
10
Hír

NPD: novemberben a Modern Warfare 3 uralja Amerikát

0

Elérkezett a novemberi számadás ideje, az NPD Group közzétette legfrissebb felmérést a videojáték piacból, szoftverek és hardverek mustra alatt. A Modern Warfare 3 áll az első helyen.

Bővebben