NPD | Konzol Center
2020
feb
16
Hír

Beszakadt a január az Egyesült Államokban

0

Az NPD adatai szerint nem indult jól az idei év az Egyesült Államokban (sem), a videojáték-piacból származó bevételek hatalmasat zuhantak az egy évvel korábbi eredményekhez képest.

Bővebben
2020
jan
26
Hír

35,4 milliárd dollárt fialt tavaly az USA videojátékos forgalma

0

Nyilvánosságra került az amerikai videojátékos piac tavalyi teljesítménye, amiből kiderült, hogy 35,4 milliárd dolláron állt meg az árbevétel számláló az észak-amerikai kontinensen.

Bővebben
2019
nov
17
Hír

Az új Call of Duty eddig az idei év nyertese

0

Az NPD közzétette legfrissebb jelentését az amerikai videojáték-piac októberi teljesítményéből, amiből kiderült, hogy az idei év legjobban fogyó játéka eddig – és marad is – a Call of Duty: Modern Warfare.

Bővebben
2019
Sze
15
Hír

Beszakadt az amerikai videojáték-piac

0

Az NPD Group nyilvánosságra hozta jelentését az augusztusi amerikai videojáték-piac teljesítményéről, és a tények meglehetősen borús képet festenek. 20 éve nem zárt ilyen rossz hónapot a piac, mint most.

Bővebben
2018
jan
21
Hír

A Call of Duty überelt mindent tavaly

0

Az NPD közzétette a 2017-es évről szóló iparági elemzését, melyből kiderült, hogy szerencsés évet zárt a piac tavaly az Egyesült Államokban. A legnépszerűbb játék a Call of Duty: WWII volt. 

Bővebben
2017
Sze
16
Hír

Amerikában is a Switch vitte a prímet

0

Az NPD közzétette legfrissebb elemzését az amerikai játékpiac augusztusi teljesítményéről, melyből kiderült, hogy a tengeren túl is a Nintendo Switch volt a legnépszerűbb konzol, mint az Egyesült Királyságban. 

Bővebben
2017
Júl
22
Hír

A Tekken, az Injustice és Crash Bandicoot vitték a júniust Amerikában

0

Befutott az NPD aktuális jelentése júniusról, az E3 megtette hatását és felpörgette a játékeladásokat. A listák élén az Injustice 2, a Tekken 7 valamint a felújított Crach Bandicoot szerepelt. 

Bővebben
2017
máj
21
Hír

Több NES Classic fogyott az USA-ban áprilisban, mint PS4 és Xbox One

0

Meglepő hónapot produkált a videojáték-ipar áprilisban az Egyesült Államokban, ugyanis a Nintendo mindent vitt. Nem elég, hogy a Switch volt a legkelendőbb konzol, de a második helyen is a saját masinájuk állt. 

Bővebben
2017
feb
19
Hír

NPD: A Resi 7 vitte a januárt Amerikában

0

Az NPD elkészült az amerikai játékpiacról szóló elemzésével, melyből kiderült, hogy a januárt ismét a PlayStaton 4 vitte, s a legnépszerűbb játék a Resident Evil 7 volt. 

Bővebben
2016
máj
14
Hír

A Dark Souls III volt a legkelendőbb cím Amerikában

0

Az NPD közzétette legfrissebb jelentését az amerikai játékpiac áprilisáról, melyből kdierült, hogy a Dark Souls III bizony nem talált kihívóra, s ezzel a legkelendőbb játék lett az észak-amerikai kontinensen. 

Bővebben
2016
feb
15
Hír

NPD: A Call of Duty vitte a januárt Amerikában

0

Januárban az amerikai játékpiacon a Call of Duty: Black Ops III volt ismét a legnépszerűbb játék, s összességében a teljes piac nem zárt jó hónapot. Csökkent a forgalom, így a bevétel is. 

Bővebben
2016
jan
16
Hír

Már negyedmilliárd Call of Duty fogyott

0

Hülye lenne az Activision abbahagyni az évenkénti Call of Duty-epizódok “gyártását”, amikor ez az egyik legnagyobb arany tojást tojó tyúk a játékiparban. Mindössze két frencsájz teljesített jobban nála. 

Bővebben
2016
jan
15
Hír

NPD: A Black Ops 3 fogyott a legjobban tavaly

0

Az NPD közzétette legfrissebb jelentését az amerikai játékpiacról, s a december mellett a teljes évet is górcső alá vették. Ezúttal az utóbbiról számolunk be adatokkal. 

Bővebben
2015
dec
12
Hír

NPD: November volt a PS4 valaha volt legjobb hónapja

Befutott az NPD legfrisebb jelentése az amerikai játékpiacról, melyből kiderült, hogy ismét a PlayStation 4 volt a legnépszerűbb konzol a tengerentúlon, maga alá gyűrve saját hazájában az Xbox One-t. 

Bővebben