Nvidia | Konzol Center
2015
jún
14
HírVideó

Batman Arkham Knight – így tolja a Batmobile

A legújabb Batman: Arkham Knight-videón az nVidia tart bemutatót, mégpedig azt szemlélteti, hogy saját grafikus kártyáival mire is képes a Batmobile.  Még egy hét, és itt a játék, PS4, Xbox One és PC platformokon. 

Bővebben
2015
jún
11
HírVideó

DirectX 12-es techdemót mutogat az nVidia

Az nVidia egy kis ízelítőt mutatott a jövő játékaiból, persze természetesen csúcskategóriás PC-kről beszélünk. A DirectX 12 képességeivel vértezte fel a mellékelt techdemót, mely alatt egy GeForce GTX 980 Ti izzadt. 

Bővebben
2015
máj
5
Hír

Ingyen megkapod az új Batmant és a The Witcher 3-at!

Ha ingyen magadnak szeretnéd az idei év talán két legütősebb címét, a Batman: Arkham Knight-ot és a The Witcher 3: Wild Hunt-ot, akkor megmondjuk, hogy mit kelle tenned, és már viheted is. 

Bővebben
2013
Már
28
HírVideó

GDC 2013: Az NVIDIA techdemója

0

Az NVIDIA sem ment üres kézzel San Franciscoba, s a GDC falain beül bemutatta saját techdemóját, melyben a városrombolás kapta a főszerepet. Egészen konkrétan a videón lerombolnak egy várost.

Bővebben
2013
jan
7
GalériaHírVideó

Project Shield – új Androidos konzol az Nvidia-tól

0

Az idei CES-en alig néhány órája tartott sajtótájékoztatót az Nvidia, ahol nem csak a negyedik generációs Tegra processzort mutatták be, hanem a Project Shield névre hallgató Androidos játékkonzolt is.

Bővebben
2012
Sze
22
Hír

Nvidia: A next-gen konzolok lesznek az utolsók

0

A játékipar újabb prominens képviselője húzza a vészharangot a konzoljátékok jövője felett: az Nvidia GeForce Grid Cloud Gaming részlegének vezetője, Phil Eislera szerint az utolsó generáció érkezik az asztali konzolokból.

Bővebben