nyereményjáték | Konzol Center
2013
jún
17
Hír

Klikkelj és nyerj 10 ezer forint értékben bármit!

0

Régen jelentkeztünk már egy klassz kis nyereményjátékkal, s most, hogy kitört a kánikula, igyekszünk a kedélyeket még inkább fokozni. Játékra fáj a fogad, vagy egy új hardverre? Akkor klikkelj, és megajándékozunk valamivel!

Bővebben
2012
Sze
4
Hír

Nyerd meg a három játék egyikét!

0

Beköszöntött az ősz, lassan érkeznek a jobbnál jobb játékok, s ebből az alkalomból egy nyereményjátékot szervezünk, melyen megnyerheted a három teljes verziós játék egyikét, s ezért még csak megizzadnod sem kell! Csekkold a részleteket!

Bővebben
2012
jún
2
E3Hír

Konzol Center – Xbox LIVE E3 nyereményjáték

0

A fél világ tűkön ülve várja a hétfőn kezdődő los angelesi E3-at abban bízva, hogy igazán ütős bejelentéssel örvendeztetnek meg bennünket a nagy konzolgyártók, illetve stúdiók. Ezt az izgalmat fejeljük most meg egy Xbox LIVE nyereményjátékkal.

Bővebben
2012
ápr
26
Hír

Tavaszi Xbox LIVE nyereményjáték a Konzol Centeren

0

Beköszöntött a tavasz, a hétvégén ragyogó idő lesz, ennek örömére, s no meg azért, mert egy ideje már nem volt, nyereményjátékot hirdetünk, melyen egy 3 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetést nyerhetsz.

Bővebben
2011
okt
22
Hír

Battlefield 3 nyereményjáték

0

Ha Te is egyike vagy azon se szeri se száma játékosoknak, akik tűkön ülve várják a Battlefield 3 megjelenését, jó hírünk van: a megjelenés napján megnyerheted tőlünk.

Bővebben
2011
okt
12
HírVideó

Battlefield 3 – fókuszban a rombolás

0

Miközben a fél világ azon vitatkozik, hogy vajon a Battlefield 3 nyílt bétája hiba volt-e ebben a formában, az Electronic Arts kiadta a legfrissebb trailert, porig rombolva mindent.

Bővebben