Oculus Rift | Konzol Center
2016
Már
16
HírVideó

GDC 2016: Harminc játékkal startol az Oculus Rift

0

Az Oculus Rift március 28-án debütál, s a virtuális valóság eszköz a rajtjakor harminc játékkal indul el hódító útjára. Nem lesz könnyű dolga, a nagy rivális PlayStation VR ugyanis fogy, mint a cukor. 

Bővebben
2016
jan
9
Hír

A PlayStation VR versenyképes árat kap

0

Az Oculus Riftről épp a héten derült ki, hogy borsos ára lesz megelenéskor, azonban a Sony egyelőre még nem jelentette be, hogy az ő terméke, a PlayStation VR mennyibe fog kerülni. Elemzők azonban igen.

Bővebben
2016
jan
6
Hír

Baromi drága lesz az Oculus Rift

0

A virtuális valóság első fecskéje olyan drága lesz, hogy egyből magunkhoz térünk a való világba: az Oculus Rift március végén kerül az üzletek polcaira, és több konzol árával egyenlő pénzért vihető csak haza. 

Bővebben
2015
dec
17
HírVideó

The Climb – a Crytek Oculus Rift-exkluzív játéka

A Crytek vadonat új, virtuális valóságra alapozott játékot jelentett be The Climb címmel, mely kizárólag az Oculus Rift-szemüveghez készül. A játékban egy hegymászóként élhetjük át a végtelen magaság és mélység érzetét. 

Bővebben
2015
Sze
26
HírVideó

Akcióban a Bullet Train, az Oculus Rift-lövölde

Az Epic Games megmutatta, hogyan is fest jelenleg az Oculus Rift-re készülő lövöldéje, a Bullet Train. Üdvözéün a virtuális valóságban! A játék alatt az Unreal Engine dübörög. 

Bővebben
2015
Sze
3
HírVideó

Így néz majd ki a virtuális valóság

Az Epic Games jóvoltából most betekinthetünk abba, hogy milyen élményben is lehet majd részünk a VR-szemüvegek, mint például az Oculus Rift használata közben. A virtuális valóság elkezdődött. 

Bővebben
2014
Már
27
Hír

A Facebook nem nyúl bele az Oculus Riftbe

0

A hét egyik bombhíre volt, hogy a Facebook felvásárolja a VR szemüveget javában fejlesztő Oculust. Az első hírek szerint Zuckerberg cége belenyúlt volna a projektbe, de most cáfolnak.

Bővebben
2012
aug
2
HírVideó

Virtuális valóságot ígér az új Kickstarter-projekt

0

A rendkívül sikeres Ouya-projektet követően felbukkant a legújabb sikervárományos Kickstarter-projekt, mely virtuális valóságot ígér egy szemüvegszerű megjelenítőn keresztül. Mivel játékosoknak készül, az ára sem lehet horror.

Bővebben