Online Pass | Konzol Center
2013
jún
20
Hír

Nem tér vissza az Online Pass, hiába a Microsoft-fordulat

0

Csak a hülye nem tudott a sorok között olvasni, amikor az Electronic Arts bejelentette, hogy eltörli az Online Pass-rendszert. Tette ezt annak tudatában, hogy már tudta, a Microsoft az új konzollal hasonló rendszert vezet be, így a sajátja értelmetlen lenne.

Bővebben
2013
jún
1
Hír

EA: A meglévő játékokból is kiszedjük az Online Pass-t

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy korábbi közleményét kibővítve nem csak a jövőben nem alkalmazza majd az Online Pass-rendszert, hanem a meglévő címeiből is száműzi ezt a kötöttséget, így szabadon mehet a multi használt játékkal is.

Bővebben
2013
máj
17
Hír

Megszünteti az Online Pass-t az Electronic Arts

0

Lehet, hogy kompenzálni szeretne az Electronic Arts a közelmúltban begyűjtött Arany Szarért, mindenesetre sokan fognak örülni a mostani bejelentésnek: a kiadó eltörli az Online Pass rendszert, melyet annyi kritika ért az elmúlt években.

Bővebben
2012
feb
2
Hír

Nem kap online passt a Syndicate

0

A Syndicate franchise soron következő rebootjához nem szükséges online pass, derült ki egy friss interjúból, melyet az EA Partners executive producere, Jeff Gamon adott az Eurogamernek. A játék egyike a kevés kivételeknek.

Bővebben
2012
jan
31
Hír

Kicsit más lesz az SSX online pass

0

Reggel adtunk hírt arról, hogy az Electronic Arts játékához online pass kell majd, a nap folyamán azonban kiderült, hogy mégsem, de mégis. Online pass nélkül ugyan játszható lesz a használt példány, de van egy kis csavar a történetben.

Bővebben
2012
jan
31
Hír

Online pass-t kap az SSX

0

Úgy tűnik, hogy az Electronic Arts véglegesen elkötelezte magát a használt játékok vásárlása ellen folyó harcban, újabb játékához lesz szükséges az online pass, ami az új példányt vásárlóknak jár, a használtat vevők meg külön fizethetnek érte.

Bővebben
2012
jan
28
HírVideó

Kingdoms of Amalur: Reckoning – online pass kell hozzá

0

Hölgyek-urak, az online pass-ok új korszaka jött el, mondhatjuk úgy is, hogy a pofátlanság egy újabb állomása. Azt már megszoktuk, hogy bizonyos játékok multiplayer részéhez online pass kell, na de hogy már az egyjátékos módhoz is!?

Bővebben
2012
jan
18
Hír

Mass Effect 3 demó Valentin napra

0

A Mass Effect 3 demóját már régebben bejelentették, de dátumot nem tudtunk hozzá. Eddig. Február 14-én, Valentin napon letölthető lesz PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon.

Bővebben
2011
nov
15
Hír

Online Pass kell az Assassin’s Creed: Revelations multihoz

0

A harc tovább folytatódik a használt játékot vásárló gémerek ellen, s ennek már Ezio is részese: a Revelations multijához online pass szükséges, különben nincs játék.

Bővebben
2011
nov
8
Hír

Az Obsidian elnöke beszólt az online pass-nak

0

A Obsidian Entertainment vezérigazgatója egy friss interjújában arról beszét, hogy az online pass-ok használata nem egyéb olcsó trükknél, s korántsem elég a használt piac megfékezésére.

Bővebben
2011
okt
14
HírVideó

Battlefield 3 – online pass és trailer

0

Ami korábban csak lehetőség volt, mostantól bizonyosság: a DICE bejelentette, hogy a Battlefield 3-hoz bizony online pass kell majd. Meglepődtünk volna, ha nem így van.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

Batman: Arkham City – a Macskanőhöz online pass kell

0

Folytatódik a – szerintünk tisztességtelen – harc a használt játékpiac ellen, ezúttal a Batman: Arkham City van soron. Ha játszani akarsz a Macskanővel, új játékot kell venned.

Bővebben
2011
okt
12
Hír

Online pass kell a Mass Effect 3 multihoz

0

Egy percig sem volt kérdéses, hogy a jövő tavasszal az Electornic Arts kiadásában megjelenő Mass Effect 3 multiplayer módjához online pass kell majd. Most már biztos.

Bővebben
2011
okt
11
HírVideó

Gears of War 3 – Horde Command DLC

0

Az X-Play magazin értesülései szerint a Horde Command DLC november elsején debütál, a hatalmas sikert aratott Gears of War 3 kiegészítőjeként.

Bővebben