OnLive | Konzol Center
2012
aug
20
Hír

Bréking: Csődbe ment az OnLive

0

Egyik pillanatról a másikra vált semmissé a nemrég még hatalmas reményeket magának tudó, a világ vezető “cloud-gaming” szolgáltatója, az OnLive. Munkavállalók százait bocsájtották el, a cég csődvédelembe menekült. 

Bővebben
2012
Júl
27
Hír

OnLive támogatást kap az Ouya

0

Érdekes, de örvendetes hír érkezett, miszerint az egyik vezető felhő alapú szolgáltató, az OnLive megerősítette, hogy a közelmúltban bejelentett Android alapú konzol, az Ouya már az indulástól kezdve a szolgáltatással felszerelve érkezik.

Bővebben
2012
máj
30
E3Hír

E3 2012: A Sony felvásárolja a Gaikai-t?

0

Ahogy közeledik a jövő heti E3, úgy látnak napvilágot érdekesebbnél-érdekesebb pletykák a konzolgyártókkal kapcsolatban. Legutóbb épp a Sony-ról terjed egy érdekes szóbeszéd, miszerint felvásárolná az OnLive-ot vagy a Gaikai-t.

Bővebben
2012
máj
25
E3Hír

A Sony a felhőkbe tart

0

Vészesen közeledik a júniusi E3 expó, s annak rendje és módja szerint érkeznek a találgatások is, hogy melyik gyártó mivel rukkol el majd a kiállításon. A legfrissebb a Sony-t érinti, miszerint a japánok felhő alapú támogatást jelentenek be.

Bővebben
2012
jan
18
HírVideó

Q.U.B.E. nem csak PC-n

0

A Q.U.B.E. tavaly decemberben jelent meg PC-re és komoly sikert aratott, négy nap alatt visszahozta a befektetést. Eddig több, mint 12.000 letöltést regisztráltak Steam-en. További platformok jöhetnek.

Bővebben
2012
jan
13
Hír

Beépül az OnLive a Google televíziókba

0

Egyre több jel mutat arra, hogy a konzoljátékok piaca bizony átalakulóban van, és az ún. cloud gaming egyre nagyobb szerepet kér majd magának a videojáték piacon. Az OnLive beköltözik a Google televíziójába.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

CES 2012: A Gaikai megjósolja a nextgen konzolok sorsát

0

A tegnapi Sony bejelentést követően, a Gaikai egy jóval sokkolóbb bejelentést jósol az idei E3-on a Sony és a Microsoft részéről. Szerintük nem lesz nextgen konzol.

Bővebben
2011
aug
25
Hír

Frissült az OnLive

0

Európában még nem igazán aktuális az OnLive, bár sokan úgy gondolják, hogy a cloud gaming lehet a játékipar jövője, a next gen konzolok is így működnek majd.

Bővebben