Origin | Konzol Center
2014
aug
9
HírVideó

Egy hétig ingyenes a Battlefield 4

Az Electronic Arts egy hétre ingyenessé tette Originen a Battlefield 4-et, a játék teljes funkcionalitásában játszható a hét nap alatt. Bár a számláló akkor is fut, amikor nem játszol, az egy hét bőven elég, hogy a játék sztori módját kivégezd! 

Bővebben
2014
ápr
28
Hír

Ingyenesen tölthető a Battlefield 1942

0

Az Electronic Arts kicsit jótékonykodik, s a Dead Space után most a Battlefield 1942-t lehet letölteni ingyen és bérmentve Originről. Az akció meghatározatlan ideig tart, így érdemes mielőbb töltögetni. 

Bővebben
2014
jan
3
Hír

Hackerek fektették meg az EA Origin-t

0

Nem jól kezdődött az év az Electronic Arts-nak, ugyanis digitális disztribúciós platformját, az Origin-t hackerek szépen a padlóra küldték. A kiadó már dolgozik a szerverek visszaállításán, arról nincs hír, hogy felhasználói adatok eltűntek-e.

Bővebben
2013
aug
20
HírVideó

Origin Great Game Guarantee: Ha nem tetszik a játék, visszajár a pénzed

0

Az Electronic Arts végre egy dicséretes kezdeményezést indított útjának, melyben gyakorlatilag garanciát vállal az általa kiadott játékokért, amit az Originen keresztül vásárolunk meg. Ha nem tetszik a játék, visszakérhetjük a pénzt.

Bővebben
2013
Már
2
Hír

Akciós a teljes Dead Space-sorozat Origin-en

0

Ha valaki elmulasztotta életéből a Dead Space-sorozat végigjátszását, azonban van kedve hozzá, akkor épp most van itt az ideje. Az Electronic Arts saját virtuális piacterén, az Origin-en most a teljes sorozat akciósan kapható PC-re és konzolokra.

Bővebben
2012
okt
14
Hír

Origin: Egy rakat játék most ingyen tölthető

0

Az Electronic Arts szép csendben “leakciózott” egy csomó játékot a disztribúciós platformján, az Origin-en. Olyannyira, hogy vagy húsz játék teljesen ingyen tölthető le, olyanok, mint a Dragon Age II, a FIFA 12, a Dead Space 2. Nem, nem viccelünk!

Bővebben
2012
Júl
16
Hír

Need for Speed: Most Wanted előrendelői bónuszok

0

Az Electronic Arts vásárlásra szeretné buzdítani a nagyérdeműt, ezért leleplezte a Need for Speed: Most Wanted játékához az előrendelői bónuszokat. S hogy mihez is juthatsz hozzá, ha időben megteszed? Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2012
jún
18
Hír

Hatalmas EA Origin akció

0

Néhány héttel ezelőtt, az EA Origin-ért felelős vezetője, David DeMartini kijelentette, hogy az Electronic Arts digitális platformja nem követi a Steam-féle akciót, amikor is 75%-kal csökkennek az árak, mert az “a szellemi tulajdon kiárusítása” lenne. Most viszont mégis.

Bővebben
2012
Már
15
Hír

Tovább bővül az Origin

0

Az Electronic Arts bejelentete, hogy a SEGA is csatlakozott a portékájukat a digitális platformjukon, az Origin-en értékesítők táborához. Az első cím a SEGA-tól a Total War Shogun 2: Fall of the Samurai lesz.

Bővebben
2012
feb
3
Hír

Hét újabb kiadó csatlakozott az Origin-hez

0

Az Electronic Arts agresszív tempóban bővíti digitális disztribúciós platformját, az Origin-t. A vállalat tegnap bejelentette, hogy újabb hét kiadóval írták alá a kontraktust, akik játékaikat a szolgáltatáson keresztül értékesítik a jövőben.

Bővebben
2012
jan
24
Hír

11 új kiadó szerződött az Originre

0

Az Electronic Arts tizenegy új kiadóval írt alá megállapodást, akiknek a játékai a jövőben feltűnnek a kiadó digitális disztribúciós rendszerében, az Originen. A szolgáltatás nem mellesleg a Steam fő riválisa lehet a jövőben.

Bővebben
2012
jan
15
Hír

Mass Effect 3 – mindenképp Origin kell hozzá

0

A BioWare fórumán Chris Priestly megemlítette, hogy a Mass Effect 3 PC-s verziójához mindenképp az Electronic Arts Origin szolgáltatása kell, Steamen a játék nem is lesz elérhető. Mind a kampány, mind a multi részhez csak az Origin a jó.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Battlefield 3 – digitális formában féláron

0

Ha még nem tettél szert a DICE és az EA idei siker shooter játékára, s egyike vagy azoknak, akik PC-n játszanak, akkor az Electronic Arts-nak most egy visszautasíthatatlan ajánlata van számodra.

Bővebben
2011
jún
15
Hír

Saját üzlethálózatot indít az EA Sports

0

A legdrágább módját választja az Electronic Arts annak, hogy online szolgáltatásainak felhasználóit, azaz, a rajongótáborát bővítse: a kiadó saját üzletláncot készül indítani.

Bővebben