Ouya | Konzol Center
2013
jún
30
Hír

Saját játékkonzolt készít a Google

0

A The Wall Street Journal beszámolója szerint a Google és készül belépni az Android-alapú játékkonzolok mostanában elég népszerű piacára azzal, hogy elkészíti a saját masináját.

Bővebben
2013
jan
4
Hír

GameStick – az új Androidos konzol

0

A PlayJam tegnap este bejelentette, hogy az OUYA sikereit látva, s ezen beindulva ők is piacra dobnak egy Androidos konzolt, ami csak egy kicsit lesz nagyobb, mint egy pendrive. Az ára viszont még alacsonyabb lesz, mint az OUYA-nak.

Bővebben
2012
dec
1
Hír

December végén érkezik az első OUYA

0

Az idei év egyik legérdekesebb Kickstarter-projektje kétségkívül az OUYA volt, a nyílt, Android alapú apró játékkonzol, mely hatalmas sikert aratott a közösségi finanszírozás projektben. A fejlesztők bejelentették, december végén érkezik az első Ouya.

Bővebben
2012
nov
2
Hír

Jelly Bean-nel érkezik az Ouya

0

A közösségi finanszírozásból 8,6 millió dollárt összeszedő Ouya már javában készül, s a csapat bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik majd a kis kocka, s nem az Ice Cream Sandwich-csel.

Bővebben
2012
aug
10
Hír

Előrendelhető az Ouya

0

Az Ouya Kickstarter-projektje a tegnapi napon lezárult, és fantasztikus sikerrel ért véget: a kezdeti 950,000 dollár helyett több, mint 8 és fél millió dollárt sikerült összekalapolni a konzolhoz az egy hónap leforgása alatt. A konzol már előrendelhető.

Bővebben
2012
aug
8
GalériaHír

Egész kicsi lesz az Ouya

0

Már csak néhány óra, és a Kickstarter-en véget ér az Ouya-projekt, a fejlesztők pedig felbuzdulva a hatalmas sikeren, újabb információkat osztottak meg az Androidos konzolról. Ezúttal két kép beszédesebb, mint ezer szó.

Bővebben
2012
Júl
27
Hír

OnLive támogatást kap az Ouya

0

Érdekes, de örvendetes hír érkezett, miszerint az egyik vezető felhő alapú szolgáltató, az OnLive megerősítette, hogy a közelmúltban bejelentett Android alapú konzol, az Ouya már az indulástól kezdve a szolgáltatással felszerelve érkezik.

Bővebben
2012
Júl
21
Hír

Megvan az első Ouya exkluzív cím

0

A nemrégiben hatalmas nyilvánosságot kapott Ouya Kickstarter-projekt mostantól kezdve nem csak a hardverről szól, ugyanis kiderült, hogy az első Ouya exkluzív játékot ki készíti, és mi is lesz az. Áttételesen a Call of Duty-hoz is köze van.

Bővebben
2012
Júl
17
Hír

Még befektetőre van szükség az Ouya-hoz

0

Annak ellenére, hogy a világhírnevet az Ouya a Kickstarter-projektnek köszönheti, messze túlszárnyalták a projektindítók az eredetileg kitűzött pénzügyi célt. Mégis további befektetők után erednek, pedig már korábban is voltak támogatóik.

Bővebben
2012
Júl
12
HírVideó

Ouya néven új konzol van születőben

0

Újabb Kickstarter-sikernek lehetünk szemtanúi: egy új konzol megalkotásához szükséges projekt elindításához 1 millió dollárra volt szükség, egy nap leforgása alatt több mint 2 millió gyűlt össze. Érkezik az Ouya nevű konzol.

Bővebben