Overwatch | Konzol Center
2020
Már
21
HírVideó

Itt az Overwatch következő hőse

0

Az Overwatch 32. hősét is leleplezte a Blizzard, akit Echo névre kereszteltek el. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis a karakter le tud másolni másik karaktereket. Rendkívül mobilis, ugyanis repülni tud, ragadós bombái vannak. Az alábbi fejlesztői naplón róla beszél a Blizzard munkatársa.

Bővebben
2019
máj
20
Hír

Hároméves az Overwatch

0

Az idő csak repül, és ennek ékes bizonyítéka az Overwatch, ami immáron három éve jelent meg. A születésnap alkalmából komplett eseménysorozat várja majd a rajongókat, no meg egy ingyenes hét!

Bővebben
2019
Már
16
HírVideó

Jövő héten jön az Overwatch következő hőse

0

Bármilyen hihetetlen, az Overwatch még mindig népszerű, igaz, nem egy Fortnite- vagy egy Apex Legends-mércével. Továbbra is készül tartalom a játékhoz, jövő héten egy új hőssel bővül a felhozatal. A neve Baptiste.

Bővebben
2018
nov
3
HírVideó

Ashe az Overwatch legújabb karaktere

0

A Blizzard lerántotta a leplet az Overwatch legújabb karakteréről. Az Ashe névre hallgató némber egyelőre ismeretlen időpontban csatlakozik majd a játékba. Rövidcsövű, félautomata fegyverrel osztja majd a killeket. 

Bővebben
2018
aug
19
Hír

Jövő hétvégén ingyenes lesz az Overwatch

0

A jövő hét végén a kezdődő gamescom 2018 alkalmából ingyenesen lesz játszható az Overwatch. A mai napig rendkívül népszerű online lövöldébe most az is belekóstoljhat, aki eddig elkerülte. 

Bővebben
2018
jún
30
HírVideó

Overwatch: A hörcsög bemutatkozik

0

A napokban rántotta le a Blizzard az Overwatch következő hőséről a leplet, aki egy hörcsög lesz, Hammond névre hallgat. Most bővebbet is elárult róla, és közzétette az új karakter eredettörténetét bemutató videót is. 

Bővebben
2018
jún
29
HírVideó

Hörcsög lesz az Overwatch új karaktere

0

Múlt héten még senki nem tudta, hogy a Blizzard valójában mire is készül az Overwatch-csal kapcsolatban, mára azonban kiderült, hogy új karaktert kap a játék, egy hörcsögöt. Igen, jól olvastad. A nevét még nem lehet tudni. 

Bővebben
2018
máj
7
HírVideó

Velencei térképet kapott az Overwatch

0

Újabb pályával bővült az Overwatch, ezúttal a napos Velencébe kalauzolja a játékosokat annak Escort-módjába. A pálya a Rialto-hídról kapta a nevét, városnézésre azonban senkinek nem lesz benne ideje. 

Bővebben
2017
nov
14
Hír

4K-frissítést kap az Overwatch Xbox One X-en

0

Tekintettel arra, hogy az Xbox One X stabil rajtot vett, számíthatunk arra, hogy egyre több játék kapja majd meg a saját X-frissítését. Ezúttal az Overwatch állt be a sorba.

Bővebben
2017
nov
4
HírVideó

Moira, az új Overwatch-karakter

0

A Blizzcon 2017 alkalmából a Blizzard lerántotta a leplet az Overwatch új karakteréről. Moira, aki hamarosan elérhető lesz a játékban gyógyítóként fog rohangálni a virtuális csatatereken. 

Bővebben
2017
Sze
17
HírVideó

Jön a negyedik ingyenes Overwatch-hétvége

0

A Blizzard bejelentette, hogy újabb ingyenes hétvégét rendez a csapatalapú többjátékos lövöldéjének, az Overwatch-nak. A játék teljes tartalmában és funkcionalitásával lesz hozzáférhető. 

Bővebben
2017
máj
18
HírVideó

Mocorog az Overwatch, hamarosan egyéves lesz

0

A Blizzard egy eseménysorozattal ünnepli az Overwatch hamarosan közeledő születésnapját, melynek része lesz ingyenes hétvége, GOTY-kiadás valamint más nyalánkságok. Május 23. és június 12. között figyeld! 

Bővebben
2017
máj
1
Hír

Nem a magyarok játéka az Overwatch

0

Javában zajlik az Overwatch Világbajnokság, mely a második szakaszához érkezett. A Blizzard közzétette a legjobb 32 ország listáját, akik bekerültek a második fordulóba. A magyroknak se híre, se hamva. 

Bővebben
2017
ápr
30
Hír

30 millióra hízott az Overwatch játékosainak száma

0

A Blizzard bejelentette, hogy az Overwatch játékosainak száma elérte a 30 milliót. A játékot megjelenése hetében már 7 millióan játszották, azóta havi 2.2 millióval gyarapszik a bázis. 

Bővebben