PC | Konzol Center
2019
dec
29
Hír

A tíz legjobb játék 2020-ban

0

Izgalmas évnek ígérkezik a 2020-as esztendő, és nem csak azért, mert az új generációs konzolok megérkeznek. Több olyan nagy cím is megjelenik, amiket gyakorlatilag vétek lenne kihagyni.

Bővebben
2015
ápr
12
HírVideó

Így néz ki egy játék 144 fps-sel

Az Eurogamer-féle Digital Foundry szórakozott kicsit, és összerakták a szerintük jelenleg elérhető legbrutálisabb gémer-konfigurációt. Ezután sorra vették a játékokat, és néztek tátott szájjal. 

Bővebben
2013
jún
16
HírPletyka

PC-n futottak az E3-as Xbox One-játékok

0

Nem elég, hogy gyakorlatilag a teljes gémer társadalom a Sonynak, illetve a PlayStation 4-nek ítélte oda az E3-at, most egy igen kellemetlen bizonyíték került elő, miszerint az Xbox One játékok valójában PC-n futottak a bemutató alatt.

Bővebben
2013
feb
7
Videó

Videón az elmúlt 13 év PC-s grafikai evolúciója

0

Bár a Konzol Center, mint a neve is mutatja, egy konzolfanatikus kezdeményezés, természetesen tisztelettel adózunk a számítógépek előtt is, már csak azért is, mert a konzolok is végül PC-k, nem igaz? Az alábbi videó, bár ritka hosszú, kiváló munka!

Bővebben
2012
Júl
19

A PC játékok piaca erősebb a konzoljátékokénál

0

A DFC Intelligence elemzői érdekes tanulmányt tettek közé a videojáték-piac jelenlegi és jövőbeli helyzetéről, melyben az iparág további, ha nem is exponenciális növekedését várják az elkövetkezendő években.

Bővebben
2012
jan
6
Hír

Egyre jobban hódítanak a mobil játékok

0

Egy friss tanulmány szerint, melyet a MocoSpace közösség készített, a mobil játékok felemelkedőben vannak, s egyre inkább háttérbe szorulnak a konzolos és a PC-s játékok. Pontosabban a játékkal eltöltött idő.

Bővebben