People Can Fly | Konzol Center
2013
nov
3
HírVideó

Epic Games Poland néven folytatja a People Can Fly

0

Az Epic Games lengyel érdekeltségét, a Gears of War: Judgment-et készítő People Can Fly csapapatát átnevezte, és a jövőben Epic Games Poland néven folytatja tevékenységét.

Bővebben
2013
feb
7
HírVideó

The Vanishing of Ethan Carter bejelentés

0

A Bullettstorm és Painkiller játékokat készítő People Can Fly egykori alapítói bejelentették legújabb projektjüket, ami az utóbbi évek egyik legígéretesebb címét kapta: The Vanishing of Ethan Carter.

Bővebben
2012
nov
8
HírVideó

19 millió Gears of War-játék kelt el

0

A Microsoft bejelentette, hogy az egyik legsikeresebb Xbox 360 exkluzív sorozata, a Gears of War átlépte a 19 milliós határt. Azt nem árulták el, hogy a három epizód egyenként mit is tett le az asztalra, cserében viszont kaptunk egy előzetest.

Bővebben
2012
aug
13
Hír

Távozik a People Can Fly kreatív igazgatója

0

Miközben a nyári uborkaszezonból lassan kifelé ballagunk, vannak, akik ezt az időszakot használják fel arra, hogy életük kerekét más irányba pörgessék. Az Epic Games ma bejelentette, hogy két társával távozik a People Can Fly kreatív igazgatója.

Bővebben
2012
Júl
15
HírVideó

Gears of War: Judgment – az OverRun mód

0

A People Can Fly közreműködésével készülő Gears of War: Judgment, mint a napokban kiderült, csak jövő év márciusában érkezik, azonban vigasztalásként befutott egy friss videó, mely az OverRun névre hallgató multiplayer módot mutatja be.

Bővebben
2012
jún
1
Hír

A People Can Fly készíti az új Gears of War-t

0

Még tavaly decemberben Cliff Bleszinszki bizonytalanul beszélt a Gears of War franchise jövőjéről, tegnap kiderült, hogy készül az új Gears of War játék, melyet a jövő heti E3-on lepleznek le. Most már az is ki derült, hogy ki készíti: a People Can Fly csapata.

Bővebben