Plants vs. Zombies 2 | Konzol Center
2013
Sze
1
HírVideó

Plants vs Zombies 2 – huszonötmillió letöltés két hét alatt

0

Augusztus 15-i globális startját követően a Plants vs Zombies 2-t közel 25 milliószor töltötték le az első két hétben, állítja a játék kiadója, a PopCap. A sikerhez az is nagyban hozzájárult, hogy a folytatás már free-to-play modellre épül.

Bővebben
2013
Júl
27
HírVideó

Plants vs Zombies 2 fejlesztői napló

0

A PopCap egy friss fejlesztői naplón magyarázza el a Plans vs Zombies 2: It’s About Time új fícsöreit, többek között a pályákról, az új játékmechanikáról, növényekről beszélnek, természetesen ingame jelenetekkel feldobva.

Bővebben
2013
jún
27
Hír

Késik a Plants vs Zombies 2

0

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg júliusban a Plants vs Zombies 2, derült ki a PopCap bejelentéséből. Ennek oka pedig az, hogy a játékot tovább kell finomítani, hogy az még jobb lehessen.

Bővebben
2013
jún
3
HírVideó

Plants vs Zombies 2 bejelentés

0

Az Electronic Arts és a PopCap véget vetett a találgatásoknak, és bejelentette a Plants vs Zombies 2: It’s About Time című játékukat. A megjelenésre július közepéig kell várni, s a cím free-to-play lesz.

Bővebben
2012
aug
21
Hír

Jövőre érkezik a Plants vs. Zombies 2

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy jövőre érkezik a Plants vs. Zombies folytatása, mely hű lesz az első rész alapjaihoz, azaz, megmarad egy zombikkal és növényekkel telezsúfolt tower defense játéknak.

Bővebben