PlayStation 3 | Konzol Center
2015
okt
3
Hír

A Sony leárazta a PlayStation 3-at

A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy a PlayStation 3 árát csökkenti. Igaz egyelőre csak Új Zélandon, de hamarosan a világ többi része is csatlakozhat. Utána viszont már nem lesz kapható a konzol. 

Bővebben
2014
Már
15
HírVideó

PlayStation-re költözik a Race the Sun

0

A Flippfy bejelentette, hogy a tavaly PC-re és Mac-re megjelent Race the Sun hamarosan PlayStation 3, PlayStation 4 és PS Vita platformokra is tiszteletét teszi. Maradhatott volna PC-n, jó helyen volt ott. 

Bővebben
2014
jan
30
Hír

100 dollár kedvezmény az Xbox One-ból a PS3-ért cserébe

0

A Microsoft fura kezdeményezést indított útjára, miszerint, ha valaki leadja a PlayStation 3 konzolját a Microsoftnak, és egyúttal vásárol egy Xbox One-t, 100 dollárral olcsóbban kapja meg a nextgen konzolt.

Bővebben
2013
nov
30
Hír

Vasárnap indul a Sony karácsonyi akciója

0

A Sony bejelentette, hogy a 12 Days of Christmas akciója vasárnap, azaz december elsején kezdődik, kétnaponta frissülő akciós játékokkal. Egyelőre azt még nem tudni, hogy milyen játékok is lesznek leárazva.

Bővebben
2013
nov
10
Vélemény

Öt ok, hogy miért ne add el a PlayStation 3-ad

0

A PlayStation 4 megjelenésével sokakban felmerült az ötlet, hogy a jelenlegi konzoljuk, a PlayStation 3 eladásából némi pénzt az új konzol megvásárlására fordíthatnák. Az ötlet elsőre nem hangzik rosszul, azonban van öt okunk arra, hogy miért ne tegyék ezt.

Bővebben
2013
nov
8
Hír

Már PlayStation 3-on is lehet kétezer barátod

0

A PlayStation 3 esetében a mai napig csupán 100 embert lehetett felvenni a barátok listájára, mivel azonban a PS4 esetében ez a szám már kétezer lesz, a Sony ezt a funkciót elérhetővé tette a PlayStation 3 tulajdonosok számára is.

Bővebben
2013
nov
6
Hír

80 millió PlayStation 3 kelt el

0

A Sony egy jelentős mérföldkőről számolt be a PlayStation 3 konzolját illetően: a masina a hétéves életciklusa alatt már több mint 80 millió példányban kelt el világszerte. Alaposan feladta a leckét a PlayStation 4-nek.

Bővebben
2013
okt
3
Hír

Firmware frissítést kap a PlayStation 3

0

A PlayStation 3 hamarosan megkapja a 4.50 verziószámú firmware frissítését, mely néhány kényelmi funkcióval szolgál a konzol tulajdonosai számára.

Bővebben
2013
aug
2
HírVideó

Fejlesztői naplón a Rain

0

Bár nem kap akkora publicitást, mint a többi PlayStation 3-exkluzív játék, a Rain az idei év egyik ígéretes címe a Sony háza tájáról. A melankolikus játék igen érdekes koncepciót képvisel, mely most megkapta az első fejlesztői naplóját.

Bővebben
2013
jún
19
Hír

Nem csökkenti a Sony a PlayStation 3 árát

0

Egy búcsúzú generáció legendás tagjaként mindenki azt várta a PlayStation 3-tól, hogy az új generáció közeledtével a jelenlegi konzol árát csökkenteni fogja. Lehet, hogy ez logikus lépés lenne, a Sony még sem tervez ilyet, derült fény ma erre.

Bővebben
2013
máj
10
Hír

Öt éve először nyereséges a Sony

0

Nagy mérföldkőhöz érkezett a Sony: a vállalat öt év óta először lett nyereséges, derült ki a cég pénzügyi jelentéséből, mely a 2013-as üzleti évet zárta le. A kézikonzolos részleg nem teljesített jól, ez visszafogja a PlayStation-szekciót.

Bővebben
2013
Már
4
HírVélemény

Harminc napig ingyenes a PlayStation Plus

0

Megéri most Sony-rajongónak lenni az Egyesült Királyságban, ugyanis a PlayStation Plus szolgáltatás most 30 napig kipróbálható teljesen ingyen és bérmentve. Egyelőre nincs hír arról, hogy hazánkban lenne hasonló promóció.

Bővebben
2013
feb
12
GalériaHír

Új YouTube-alkalmazást kap mától a PlayStation 3

0

A Sony Europe ma bejelentette, hogy egy új YouTube-alkalmazás válik elérhetővé a mai nappal PlayStation 3-ra. Mindez természetesen ingyen tölthető le az XMB “My Channels” menüje alatt.

Bővebben
2013
jan
29
HírVideó

Mit takar a titokzatos PlayStation-reklám?

0

A PlayStation YouTube csatornáján néhány órával ezelőtt egy titokzatos teaser ütötte fel a fejét, melyről egyelőre senki nem tudja, hogy mi lehet az. A legvalószínűbb az, hogy valami God of War-szerűség.

Bővebben