PlayStation 4 Pro | Konzol Center
2017
dec
30
HírVideó

Ezek a játékok jobban futnak Xbox One X-en, mint Pron

0

A Digital Foundry így év végére rögzített egy beszélgetést, melyben azt taglalják, mely játékok futnak jobban Xbox One X-en a PlayStation 4-gyel szemben. Hat játékot nevesítettek egyelőre. 

Bővebben
2017
feb
11
HírVideó

PS4 Pro – mennyit tud a Boost Mode?

0

A PlayStation 4 legújabb rendszerfrissítével aktiválódik Pro-konzolokon a Boost Mode, melyben extra órajelet adhatunk a CPU-nak és a GPU-nak. De vajon mennyit számít ez majd a játékok esetében? 

Bővebben
2017
feb
6
HírVideó

Turbó-módot kap a PlayStation 4 Pro

0

A PlayStation 4 legújabb rendszerszoftvere épp bétateszt alatt áll, s a 4.5-ös frissítés számos klassz funkció mellett hardvertuningot is hoz szoftveresen: ez lesz a Boost Mode. 

Bővebben
2017
jan
11
HírVideó

Jól sikerült a Diablo 3 PS4 Pro-frissítése

0

A Diablo 3 2.4.3-as frissítése múlt héten került terítésre, s a huszadik szülinapos tartalom mellett a PlayStation 4 Pro-frissítést is magával hozta. Az alábbi videó arról szólt, hogyan teljesít a folt. Határozottan jól. 

Bővebben
2016
dec
7
Hír

Túl az 50 millión a PlayStation 4

0

Három évvel a megjelenése után a PlayStation 4-ből már több mint 50 millió fogyott világszerte, ebben az újonnan megjelent PlayStation 4 Pro is benne van. Sokat segítette a Fekete Péntek. 

Bővebben
2016
nov
15
HírVideó

4K-támogatást kap az Assassin’s Creed: Ezio Collection

0

Az Assassin’s Creed: The Ezio Collection elsőnapos javítása tartalmazza majd a 4K-támogatást, árulta el az Ubisoft. Egyelőre ez a részlet ismeretlen volt a játékról, így meglepetésként ért minket. 

Bővebben
2016
nov
14
HírVideó

Szellemes reklámot kapott a PlayStation 4

0

A Sony egy újabb reklámmal rukkolt elő, melyben a közeljövő játékaival, no és persze magával a konzollal kíván újabb vásárlókat nyerni egyre jobban hízó fogyasztói táborához. Két perc japán marketing következik. 

Bővebben
2016
nov
13
HírVideó

Pár játék rosszabbul fut PlayStation 4 Pro-n

0

A Digital Foundry érdekes vizsgálatba kezdett a PlayStation 4 Pro e heti megjelenése után, s arra a következtetésre jutott, hogy azonos felbontás mellett vannak olyan játékok, melyek rosszabbul futnak az új konzolon. 

Bővebben
2016
nov
4
Hír

Elfogyott a PlayStation 4 Pro az angol Amazonon

0

Aki kimarad, lemarad, tartja a mondás, s úgy néz ki, ez igaz a PlayStation 4 Pro azon vásárlóira, akik nem rendelték elő a konzolt. A jövő héten megjelenő cuccból az angol Amazon már ki is fogyott. 

Bővebben
2016
nov
4
Hír

A PlayStation 4 Pro kompatibilis játékok listája

0

November 10-én, azaz jövő héten csütörtökön jelenik meg hivatalosan a PlayStation 4 Pro, s a Sony közzétette azon játékok listáját, melyek már megjelenskor kompatibilisek lesznek az új konzollal. 

Bővebben
2016
okt
29
HírVideó

Retro reklámot kapott a PlayStation 4 Pro

0

A Sony érdekes reklámot dobott össze a PlayStation 4 Pro-hoz, a 80-as évek hangulatához nyúltak vissza a japánok. A konzol november 10-én jelenik meg, gyakorlatilag alig kell már várni, és indulhat a móka! 

Bővebben
2016
okt
7
Hír

Natív 4K-ban fut majd a Skyrim Special Edition PS4 Pro-n

0

Bár a Sony a PS4 Pro bejelentésekor azt mondta, hogy a konzol csak felskálázva tudja majd a 4K-t, most befutott az első meglepő hír, mely ezt cáfolja. Most akkor mi is van? 

Bővebben
2016
Sze
17
Hír

A PS4 Pro lehet az utolsó szög az Xbox One koporsójában

0

Bár a közelmúltban leleplezett két Sony-konzol egyike sem ért senkit meglepetésként, elemzők masszívan a PlayStation 4 mellé állnak, és fájdalmas jövőt jósolnak az Xbox One-nak. Ez lett volna az év nagy húzása? 

Bővebben
2016
Sze
8
HírVideó

4K-s felvételen a Mass Effect: Andromeda

0

A tegnap esti PlayStation Meetingen a Sony új képsorokat mutatott be a Mass Effect: Andromeda-ból, melynek két különlegessége is van: még sosem láthattuk ezeket, és 4K felbontással futottak. 

Bővebben