PlayStation 4 | Konzol Center
2020
okt
25
Hír

Begyorsultak a töltési idők PlayStation 4-en

0

A közelmúltban több PlayStation 4-es játék töltési ideje a töredékére csökkent, miután frissítés érkezett hozzájuk. Valószínű, hogy mindez a PlayStation 5-re történő készülés jegyében történt.

Bővebben
2020
máj
18
Hír

110 millió PlayStation 4 fogyott

0

Bár a lendülete nagyon megtört, még mindig nincs vége a PlayStation 4 sikerének: a napokban derült ki a Sony pénzügyi jelentéséből, hogy a konzolból már több mint 110 milliót adtak el világszerte a megjelenése óta.

Bővebben
2019
dec
29
Hír

A tíz legjobb játék 2020-ban

0

Izgalmas évnek ígérkezik a 2020-as esztendő, és nem csak azért, mert az új generációs konzolok megérkeznek. Több olyan nagy cím is megjelenik, amiket gyakorlatilag vétek lenne kihagyni.

Bővebben
2019
nov
24
Hír

Oroszország lesz Európa harmadik legnagyobb videojátékos piaca

0

Egy a napokban napvilágot friss elemzés szerint Oroszország lesz még idén Európa harmadik legnagyobb videojátékos piaca, letaszítva ezzel a dobogó harmadik fokáról Franciaországot.

Bővebben
2019
aug
18
HírVideó

Újabb PS4-kontrollerek érkeznek

0

A Sony újabb PlayStation 4-kontrollereket dob piacra, azonban ezek természetesen csak esztétikailag különböznek a korábbiaktól, ugyanis más külsőt kapnak, funkcionalitásuk ugyanaz lesz.

Bővebben
2019
Júl
28
Hír

Indul a PlayStation 4 7.00-s firmware tesztje

0

A Sony megkezdte a bétakulcsok küldözgetését a PlayStation 4 legújabb, 7.00-s firmware-ének tesztjére. A bétakulcsok megoszthatók, így könnyen lehet, hogy te is kapsz majd egyet. Jönnek az új fícsörök.

Bővebben
2019
ápr
28
Hír

Csak pár hónap kell a százmilliomodik PlayStation 4-hez

0

Kis túlzással már csak egy hajszál választja el a Sony-t attól, hogy eladja a százmilliomodik PlayStation 4-et, derült ki a vállalat legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Vélhetően a nyár végéig teljesítik ezt a mérföldkövet.

Bővebben
2019
feb
1
Hír

94 milliónál jár a PlayStation 4

0

A Sony hivatalosan is közzétette pénzügyi eredményeit, melyből kiderült, hogy a PlayStation 4 megjelenése óta már 94,2 millió példányban kelt el tavaly december végéig. Toronymagasan vezet, de a Switch nagyon jön. 

Bővebben
2018
dec
16
Hír

PlayStation 4 – te mennyit játszottál az elmúlt öt évben?

0

A PlayStation 4 ötödik éve éri el töretlen sikereit a piacon, ennyi idő alatt elmondhatatlanul sok időt töltöttek játékkal a rajongók világszerte. Egy igazi meglepetésként a Sony elárulja most, hogy te mennyit játszottál. 

Bővebben
2018
nov
16
Hír

Ötéves a PlayStation 4

0

Pontosan öt évvel ezelőtt indult hódító útjára a PlayStation 4, amiről talán még a Sony sem gondolta, hogy ennyire sikeres lesz. A születésnap alkalmából érdekes számokat és adatokat osztottak meg a világgal. 

Bővebben
2018
nov
10
Hír

Ráncfelvarrt PS4 Pro kerül piacra

0

A Red Dead Redemption II-t bundle formájában megvásárló Sony-rajongók egy új, módosított PS4 Pro-t kaptak már a csomagban, melyről külön semmilyen bejelentést nem tett a Sony. Csendesebb, halkabb, melegebb. 

Bővebben
2018
okt
30
Hír

Még mindig szalad a PlayStation 4 szekere

0

A Sony közzétette az aktuális pénzügyi negyedévének helyzetjelentését, melyből kiderült, hogy bár a hardverértékesítés lassult, a PlayStation 4-nek még mindig fut a szekere, nem is rosszul! 

Bővebben
2018
okt
5
HírPletyka

Hamarosan lehet majd nevet cserélni PSN-en

0

A felhasználók már régóta követelik a Sony-n, és úgy néz ki, hogy végre nem talál süket fülekre: hamarosan valósságá válik a PSN-felhasználónév cseréje. A következő frissítésben benne lesz. 

Bővebben
2018
Sze
15
Hír

A PlayStation a harmadik legismertebb márka a briteknél

0

Egy friss felmérés szerint az Egyesült Királyságban a harmadik legismertebb márkanév a PlayStation 2018-ban, ezzel a japánok ismertsége hat helyet lépett előre a korábbi felmérés óta. 

Bővebben