PlayStation 5 | Konzol Center
2020
dec
1
Hír

Rekordot döntött a PlayStation 5 az Egyesült Királyságban, jól elverte az Xboxot is

0

A PlayStation 5 rekord megjelenést produkált az Egyesült Királyságban (is), soha korábban nem adtak el 48 óra alatt semmilyen konzolt olyan mennyiségben, mint a Sony új masináját.

Bővebben
2020
nov
26

A Microsoft elismerte, hogy bizonyos multiplatform játékok jobban futnak PlayStation 5-ön

0

A Digital Foundry korábban úgy találta, hogy számos multiplatform játék jobban teljesít PlayStation 5-ön, mint Xbox Series X-en. A Microsoft mindezt most elismerte, dolgoznak a megoldáson.

Bővebben
2020
nov
24
Hír

Háromszor annyian látták a PlayStation 5 reklámokat az USA-ban, mint az új Xbox-ét

0

Egy hónap alatt háromszor annyi emberhez jutott el a PlayStation 5 televíziós reklámja az USA-ban, mint amennyien az Xbox reklámjait látták, derült ki egy friss felmérésből.

Bővebben
2020
nov
17
Hír

Bizonytalan a God of War Ragnarok PlayStation 4-re

0

A Sony szeptember közepén villantott egy rövid teasert a God of War Rangarök-ból, ami a hírek szerint jövőre érkezik PS5-re. De hogy PS4-re elérhető lesz-e, egyelőre a Sony nem nyilatkozik.

Bővebben
2020
nov
11
Hír

Megvan az első bedöglött PlayStation 5

0

Még hivatalosan meg sem jelent, máris megvan az első hibás PlayStation 5. Az ismert YouTuber kálváriát járt be az új konzollal, de kiderült, hogy az véglegesen kinyiffant.

Bővebben
2020
nov
7
Hír

Az új Xbox gyorsabban tölti be a mostani játékokat, mint a PlayStation 5

0

A GameSpot jóvoltából érdekes információ látott napvilágot, miszerint a jelenlegi, tesztelt generációs játékok közül az Xbox Series X gyorsabban tölt be, mint a PlayStation 5.

Bővebben
2020
okt
23
Hír

Ezek a média applikációk lesznek elérhetők a PlayStation 5 első napján

0

A Sony közzétette, hogy a PlayStation 5 megjelenése napján milyen média applikációk lesznek elérhetők a konzolon. Gyakorlatilag mindaz igen, ami a nagyok közé tartozik.

Bővebben
2020
okt
14
Hír

A hűtő ventilátor miatt lett akkora a PlayStation 5

0

A PlayStation 5 lesz az eddig legnagyobb konzol a sorozatban, sokkal nagyobb, mint a rivális Xbox Series X. Egy fejlesztő mérnök szerint ennek oka a konzolba tett masszív hűtő ventilátor.

Bővebben
2020
okt
10

Ezek a PS4-es játékok nem futnak majd PS5-ön

0

A Sony közzétette, hogy melyik PlayStation 4-játékok nem fognak futni a PlayStation 5-ön. Jó hír, hogy nem azt tették közzé, hogy melyik játékok futnak majd az új konzolon.

Bővebben
2020
okt
8
HírVideó

Masszív hűtést kapott a PlayStation 5

0

A Sony egy hivatalos videóban szedi szét darabjaira a PlayStation 5-öt, amiből kiderül, hogy is néz ki a konzol belseje. Jelentősen nagyobb hűtő ventillátor és egy masszív hűtőborda is segíti majd az optimális hőmérsékletet.

Bővebben
2020
okt
6
Hír

26 év után helyére kerül az X a PlayStation kontrollerén Japánban

0

A PlayStation 5 pontot tesz végre egy régiós, alapvetően kulturális eltérésre: mostantól Japánban is az “X” gomb lesz a megerősítő válasz a kontrolleren. 26 évig ez másképp volt.

Bővebben
2020
okt
6
Hír

Több mint 7 millió eladott PS5-tel számol a Sony jövő márciusig

0

Az induló készlettel kapcsolatos problémák ellenére a Sony nem aprózta el várakozásait a PlayStation 5-tel kapcsolatban, és legalább 7 millió eladott példánnyal számol az első negyedév végéig.

Bővebben
2020
Sze
20
HírVélemény

A Sony elnézést kért a PlayStation 5-előrendelések miatt

0

Felrobbant az internet a héten, miután a PlayStation 5 árának hivatalos bejelentését követően villámgyorsan elfogytak az előrendelésre szánt készletek. A Sony elnézést kér, és fogadkozik.

Bővebben
2020
Sze
19
Hír

A PS5 nem lesz visszafelé kompatibilis a PS4-en túl

0

Hiába voltak ellenkező híresztelések és nagy remények, a PlayStation 5 nem lesz visszafelé kompatibilis a PS1, PS2 és PS3 konzol játékaival, jelentette be a napokban a Sony.

Bővebben