PlayStation Meeting | Konzol Center
2013
ápr
4
HírPletyka

Újabb PlayStation Meetinget tervez a Sony?

0

Érdekes pletyka látott a nap folyamán napvilágot, bár a források megbízhatónak nevezik az alábbi híresztelést, miszerint a Sony egy újabb PlayStation Meeting-et tervezne az E3 előtt, melyet teljes egészében a PlayStation 4-nek szánnak.

Bővebben
2013
feb
20
HírVideó

Élő közvetítés a PlayStation 4 bejelentésről ITT

0

Ma éjfélkor minden eldől, az egész világ azt várja, hogy a Sony a PlayStation Meeting keretein belül bejelenti a PlayStation 4-et. Íme, itt nézheted végig élőben a teljes közvetítést!

Bővebben
2013
feb
18
HírVideó

A Sony a PlayStation 3-mal nosztalgiázik

0

Már csak két nap választ el minket a PlayStation Meeting-től, ahol vélhetően mindenre fény derül a következő generációs konzollal kapcsolatban. Az eseményre felkészülendő a Sony most a PlayStation 3-at emeli rivaldafénybe.

Bővebben
2013
feb
16
Hír

A Sony sokatmondó videóval frissített a PlayStation Meeting weboldalát

0

Aki egy kicsit is szereti a PlayStation-t, az úgy várja a február 20-át, mint a megváltást, amikor is a legtöbben arra számítanak, hogy a japán cég leleplezi a PlayStation 4-et, vagy ha valakinek jobban tetszik, az Orbis-t. Újabb erre utaló jel bukkant fel.

Bővebben
2013
feb
1
Hír

Nagy bejelentésre készü a Sony február 20-án

0

A Sony február 20-án nagy bejelentésre készül, ami sokaknak egyet jelent a PlayStation 4 bejelentésével. A kását azonban nem eszik ilyen forrón, egyáltalán nem biztos, hogy erről van szó. De lehet.

Bővebben