PlayStation Move | Konzol Center
2013
feb
25
Hír

PS4: A töltési idő döntheti el a kalózkodást

0

Bár a múlt heti PlayStation 4 bejelentését követően a Sony elnöke mindenkit megnyugtatott, hogy a használt játékok futnak majd a konzolon, ez nem jelenti az, hogy a kalózokkal ne venné fel a harcot a konzol.

Bővebben
2012
Júl
1
HírVideó

Itt a PlayStation Move Racing Wheel

0

A Sony gondolt egy cifrát, és a versenyautós játékok szerelmesei kedvéért megalkotott a PlayStation Move-hoz egy kiegészítőt, mellyel pillanatok alatt kormánnyá lehet varázsolni a rendszert, ráadásul az pontos, mint a fene!

Bővebben
2012
máj
29
HírVideó

The Amazing Spider-Man – PS Move trailer

0

Nem árulunk el nagy titkot, hisz egy ideje már közismert, hogy a The Amazin Spider-Man PlayStation 3-as verziója támogatja majd a Sony mozgásérzékelős rendszerét, a PlayStation Move-ot, melyet demonstráló trailer érkezett. A látvány tetszetős és ígéretes.

Bővebben
2011
dec
5
Hír

A Sony jövőre a fiatalok felé nyit a PS3-mal

0

2012-ben a Sony a családokra és a fiatalabb PS3 játékosokra fog koncentrálni, derült ki a Sony európai egységének vezetőjével készült friss interjúból.

Bővebben
2011
nov
25
Hír

9 millió PS Move került a boltokba

0

Tavaly ilyenkor a Sony bejelentette, hogy négymillió PlayStation Move-ot szállított ki az üzletekbe világszerte, majd idén tavasszal már ez a szám elérte a nyolcmilliót.

Bővebben
2010
Júl
18
Hír

PlayStation Move GYIK

0

Néhány éve a mozgásérzékelos kontrollerrel játszható videojáték még csak sci-fibe illo álom volt, azonban a Sony jóvoltából hamarosan megérkezik a PlayStation Move, mely egyes vélemények szerint forradalmasítja majd a konzoljátékok piacát.

Bővebben
2010
ápr
15
Hír

Kontroller háború

0

Ki lesz a győztes? A Natal, a Move, vagy a WiiMote? Az elmúlt néhány évben a Nintendo uralta a konzolpiacot a Wii-vel. A mozgásérzékelést lehetővé tevő játék a Wii szinonimájává vált.

Bővebben
2010
Már
15
Hír

Move kompatibilis játékok

0

Pár nappal ezelőtt írtunk a PlayStation Move-ról, most már azt is lehet tudni, hogy milyen játékokat támogat majd eleinte a mozgásérzékelős kontroller.

Bővebben