PlayStation Network | Konzol Center
2020
okt
8
Hír

Megújul a PlayStation trófearendszere

0

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon adott hírt arról, hogy ma estétől megújítja a trófearendszert a PlayStation Network-ön. A változás lényege, hogy újraszámolják a trófeaszinteket, és feljebb emelik  sapkát.

Bővebben
2017
dec
9
Hír

PSX 2017: Megváltoztathatjuk a nevünket PSN-en

0

A rajongók évek óta könyörögnek érte, és imáik meghallgatásra találtak, ugyanis egy éven belül minden felhasználó megváltoztathatja a PSN-nevét. Részletek azonban még nincsenek. 

Bővebben
2017
máj
24
Hír

70 millió PSN-felhasználó van

0

A Sony érdekes információt tett közzé a napokban, melyből kiderült, hogy a PlayStation Network-nek 70 millió aktív felhasználója van. Azaz, ennyi ember játszik rendszeresen PlayStation-ön. 

Bővebben
2016
Sze
11
Hír

Az Xbox Live megbízhatóbb és gyorsabb a PlayStation Network-nél

0

Érdekes felmérés eredménye jelent meg, vagyis tette közzé a Microsoft büszkén, miszerint az Xbox Live hálózata jobb és gyorsabb, mint a nagy konkurens Sony PlayStation Network-je. 

Bővebben
2016
ápr
18
Hír

Holnap leáll a PlayStation Network

0

Ne kapjon senki szívrohamot, természetesen csak időszakosan nem lesz elérhető holnap a PlayStation Network, az ok pedig a már megszokott: karbantartják a hálózatot. 

Bővebben
2015
nov
27
Hír

Tényleg fekete a péntek a Sony-nak: leállt a PlayStation Network

Ismét ékes bizonyítéka annak, hogy a japánok nem tudnak jó hálózatot építeni: a Fekete Péntek akciói miatt világszerte több helyen behalt a PSN, máshol csak dög lassú, akadozik. A Sony vallott. 

Bővebben
2015
jún
25
Hír

Így növelheted a PSN letöltési sebességét PS4-en és PS3-on

A PlayStation Network letöltési sebessége változékonyabb, mint az áprilisi időjárás, s bizony sokszor nagy kihívás kivárni, míg bármi is lecsordogál, pláne 40+ gigás játékok esetén. Így javíthatod a letöltési sebességet. 

Bővebben
2015
jan
2
Hír

A Sony kárpótol a karácsonyi PSN-leállás miatt

A milliók szórakozását tönkretevő, tavaly karácsonyi DDoS támadások következtében elérhetetlenné váló PlayStation Network miatt a Sony kárpótolja a PS Plus-tagokat. Azokat is, akik akkor nem játszottak volna.

Bővebben
2014
ápr
15
Hír

Húsvét hétfőn leáll a PlayStation Network

0

No nem kell senkinek a szívéhez kapni, természetesen nem véglegesen. A Sony csupán tervezett karbantartást eszközöl az online rendszerben, mely számos szolgáltatást érint majd. 

Bővebben
2014
jan
24
Hír

Karbantartás miatt leáll a PSN hétfőn

0

A Sony ffigyelmeztette az európai PlayStation Network felhasználóit, hogy január 27-én, azaz jövő héten hétfőn karbantartja a rendszert, ami miatt az időszakosan nem lesz elérhető.

Bővebben
2013
nov
30
Hír

Leállt a PlayStation Network

0

Senki ne ijedjen meg, szó nincs olyan leállásról, mely két évvel ezelőtt hozta rá a frászt a PlayStation-felhasználókra, azonban való igaz, hogy a világ számos pontján a PlayStation Network nem elérhető. A Sony tud természetesen róla.

Bővebben
2013
Júl
14
Hír

Nem fellebez a Sony a 2011-es PSN-leállásért kapott bírság miatt

0

Rémálmainkban se jöjjön elő 2011 tavasza, amikor a PlayStation Network több mint egy hónapig nem volt elérhető hackertámadás miatt. Az Egyesült Királyságban mindezért a Sony vaskos bírságot kapott, melyet végül úgy döntöttek, nem fellebbeznek meg.

Bővebben
2013
Már
4
Hír

PlayStation Network karbantartás lesz ma

0

A Sony újabb “nagytakarítást” végez online rendszerén, a PlayStation Network-ön ma délután, jelentette be a japán vállalat. A karbantartás 17 órakor kezdődik, és holnap hajnal három óráig tart.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Bírságot kapott a Sony a nagy PSN-leállás miatt

0

PlayStation játékosok egészen biztosan nem felejtik 2011 áprilisát, amikor is a PlayStation Network hackertámadás miatt megadta magát egy teljes hónapra. Most ítélet született az ügyben, a Sony bírságot kapott a felkészületlensége miatt.

Bővebben