PlayStation Phone | Konzol Center
2011
ápr
9
HírVideó

Ezt tudja az Xperia Play

0

Elkészült a PlayStation Phone, vagy más néven a Sony-Ericcson Xperia Play, s már forgalomba is került, s az első nem túl jó értékeléseit is megkaptam. Lássuk, mit tud.

Bővebben
2011
ápr
1
Hír

Hatvan Xperia Play játék

0

Tegnap debütált a brit szigeteken a PlayStation Phone, azaz a Sony-Ericcson Xperia Play telefon, mi pedig közzétesszük mind a hatvan játék címét, ami letölthető rá.

Bővebben
2011
Már
21
Hír

4 ezer forint körül lesz egy játék a PlayStation Phone-ra

0

A Sony Ericcson PlayStation barát okostelefonjára, az Xperia Play-re körülbelül 4 ezer forintba kerül majd egy játék.

Bővebben
2011
feb
14
Hír

Hivatalosan is bemutatták a PlayStation Phone-t

0

A Mobile World Congress keretén belül tegnap Barcelonában hivatalosan is leleplezték a Sony Ericcson Xperia Play-t, azaz a PlayStation Phone-t. Az eszközzel együtt a Sony Ericcson elárulta az első részleteket is a telefonhoz készülő szoftverekről.

Bővebben
2011
feb
8
Hír

A PlayStation Phone áprilisban érkezik Angliába

0

Tegnap adtunk hírt arról, hogy a hétvégi Super Bowl szünetében leleplezték a PlayStation Phone-t, amin még a brit telekommunikációs szolgáltatók is meglepődtek. A kütyü áprilisban érkezik Angliába.

Bővebben
2011
feb
7
Hír

Leleplezték a PlayStation Phone-t

0

Végre valahára a Sony Ericcson Xperia Play, vagy közismertebb nevén a PlayStation Phone hivatalossá vált, a tegnapi Super Bowl alatt, bemutatták ugyanis a telefon teaser trailer-jét.

Bővebben
2011
jan
24
Hír

Lesz 3G támogatás a PSP 2-ben

0

Folytatódik a PSP 2 saga, újabb hírek szivárogtak ki a Sony új generációs kézi konzoljáról, a PSP 2-ről. A kütyü 3G támogatást is kap, azonban telefonálni nem lehet vele.

Bővebben
2011
jan
5
GalériaHír

Újabb PlayStation Phone képek szivárogtak ki

0

Tavaly december elején adtunk hírt arról, hogy érkezik az új PlayStation Phone. Azóta sem érkezett új, hivatalos információ a kütyüről, azonban ma újabb fényképek szivárogtak ki a Sony új hardveréről.

Bővebben
2010
dec
2
HírVideó

Érkezik a PlayStation Phone

0

Nem rég látott napvilágot egy videó, amin működés közben lehetett látni az új PSP telefont, már amikor lehetett látni valamit  videón. Azonban most már teljesen biztos, hogy érkezik a Play Station Phone, s most már hivatalos nevet is kapott: Sony Ericcson Z1.

Bővebben
2010
Már
7
HírPletyka

PSP telefon a Sony-tól

0

Már vagy egy éve hallani a pletykákat, azonban most úgy tűnik, a Sony valóban fejleszti azt a készüléket, melyet PSP telefonnak hívnak.

Bővebben