PlayStation Plus | Konzol Center
2020
okt
1
Hír

Ez kínálja októberben a PS Plus

0

A Sony elárulta, hogy melyik két játékot zsákolhatják be a PS Plus előfizetői októberben. A száguldást ás a vért kedvelők lesznek előnyben.

Bővebben
2020
aug
27
HírVideó

Nyilvánosak a szeptemberi PlayStationPlus-játékok

0

A Sony közzétette, hogy a PS Plus-szolgáltatás előfizetői mit kapnak cserébe a pénzükért szeptemberben. Érkezik a Player Unknown’s Battleground, valamint a Street Fighter 5.

Bővebben
2020
Júl
28
Hír

Ezt kínálja a PlayStation Plus augusztusban

0

A Sony lerántotta a leplet a PlayStation Plus augusztusi kínálatáról. Érkezik egy Call of Duty-játék, valamint egy első napos indie cím is.

Bővebben
2020
máj
29
HírVideó

Ezek a PlayStation Plus júniusi játékai

0

Bár az egyik játékot már idő előtt lehetett tölteni, a Sony közzétette, hogy mi lesz a második cím júniusban a PlayStation Plus előfizetőinek. A Call of Duty WWII mellé jön a Star Wars: Battlefront II.

Bővebben
2020
jan
2
HírVideó

Ezek a PlayStation Plus januári játékai

0

A Sony lagymatag kínálattal nyitja az új évet a PlayStation Plus letölthető játékait illetően: a kecskék iránt gyengéden érzők, valamint az Uncharted-sorozat első három részét még nem rongyosra játszók előnyben.

Bővebben
2019
nov
1
HírVideó

Ezek a novemberi PlayStation Plus-címek

0

A Sony közzétette, hogy havi előfizetési díjukért cserébe milyen játékokat tölthetnek le a PlayStation Plus-tagok. Ezúttal a Nioh és az Outlast 2 lesz soron, egyik sem egy könnyű darab.

Bővebben
2019
aug
30
HírVideó

Odaver a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

0

A Sony végre összekapta magát, és egy igazán jó hónappal örvendezteti meg a PlayStation Plus előfizetőit. Két nagy cím érkezik az őszi nyitányra, a Batman: Arkham Knight és a Darksiders III. Így kell ezt!

Bővebben
2019
jún
28
HírVideó

Nem túl emberes a júliusi PlayStation Plus-felhozatal

0

Ha valakit érdekel a foci, olvasson tovább, akit nem, csináljon helyette bármi mást. A Sony júliusi PlayStation Plus-ban kínált fizetős játékai: PES 2019, valamint egy mobiljáték minőségű produktum. Komoly!

Bővebben
2019
jún
2
Hír

Augusztustól emelkedik a PlayStation Plus-előfizetés ára

0

Utoljára két évvel ezelőtt változtatta a PlayStation Plus-előfizetés árát a Sony Európában, most nagyon úgy tűnik, hogy ismét megteszi. A japán cég már értesíti a változásról a felhasználókat.

Bővebben
2019
máj
4
HírVideó

Zsenge a PlayStation Plus májusi felhozatala, mint a jó zöldborsó

0

A Sony-nál is rövidzárlat  van, a PlayStation Plus tagjai a havi előfizetési díjukért ismét két harmatos címmel lesznek gazdagabbak, melyek mindegyike természetesen indie alkotás. Toljátok inkább a Sekirot!

Bővebben
2019
Már
29
HírVideó

Ezek lesznek az áprilisi PlayStation Plus-játékok

0

Lagymatag felhozatallal nyitja a tavaszt a Sony, ugyanis az áprilisi PlayStation Plus-kínálatban nem sok olyan játék van, amit már bárki ne akart volna fillérekért megvenni korábban. A The Surge lenne a legnagyobb név.

Bővebben
2019
feb
9
Hír

Mostantól 100GB a PlayStation Plus felhője

0

Múlt hónapban jelentette be a Sony, hogy a PlayStation Plus előfizetői az eddigi 10GB helyett már 100GB tárhelyet kapnak a felhőbe, ahol mentéseiket és egyéb állományaikat kezelhetik. Mi lehet a döntés hátterében?

Bővebben
2018
dec
27
HírVélemény

A Sony is kacatokkal nyitja az évet

0

A Microsoft harmatgyenge felhozatala után a Sony is haloványan nyitja az évet a PS Plus kínálatával, ugyani rém gyenge címeket ad az előfizetőknek a havidíjukért cserébe. Ideje lenne már ezt komolyabban venni! 

Bővebben
2018
dec
2
HírVideó

PlayStation Plus december – horrorra akadva

0

A Sony fellibbentette a fátylat a decemberi PlayStation Plus kínálatáról, melyben az egyetlen értelmezhető játék is egy horror cím, a SOMA lesz. A többi címet egész biztos, hogy meg kell “gugliznod”. 

Bővebben