PlayStation Store-toplista | Konzol Center
2015
dec
12
Hír

Íme a novemberi PlayStation Store-toplista

A Call of Duty: Black Ops III volt a legnépszerűbb digitális játék novemberben a PlayStation Store-ban, derült ki a Sony közleményéből. Múlt hónap óta a DLC-ket is listázzák már. 

Bővebben
2015
nov
15
Hír

Íme az októberi PlayStation Store-toplista

A Sony mérleget húzott, s közzétette azon játékok listáját, melyek a legnépszerűbbek voltak októberben a PlayStation Store-ban. Mint más alkalommal, ezúttal is platformonkénti bontásban látható. 

Bővebben
2014
dec
14
Hír

Íme a novemberi PlayStation Store-toplista

A Sony közzétette, hogy mely játékok voltak a legkelendőbbek november folyamán a PlayStation Store-ban. PS4-en a Grand Theft Auto V, PlayStation 3-on pedig a Minecraft lett az első. 

Bővebben
2014
nov
10
Hír

Íme az októberi PlayStation Store-toplista

A Sony közzétette, hogy mely játékokat töltötték le a PlayStation Store-ból októberben a legtöbben, Európában és Észak-Amerikában. PS4-en a DriveClub, PS3-on a Minecraft volt a legnépszerűbb Európában. 

Bővebben
2014
okt
9
Hír

Íme a szeptemberi PlayStation Store-toplista

A Sony nyilvánosságra hozta a szeptemberben legtöbbször letöltött játékok listáját a PlayStation Store-ból, s beszarás ebből kiderült, hogy a legnépszerűbb játék PlayStation 4-en és PS3-on is a …. volt. Olvass tovább, s megdöbbensz! 

Bővebben
2014
Sze
8
Hír

Íme az augusztusi PlayStation Store-toplista

A Sony közzétette, hogy mi is történt augusztusban a PlayStation Store-ban, és az akciók, illetve az új megjelenések közepette melyek voltak a legkelendőbb játékok, platformonkénti bontásban. 

Bővebben
2014
ápr
9
Hír

Íme a márciusi PlayStation Store-toplista

0

A Sony közzétette a márciusi PlayStation Store eladási statisztikáit, platformonkénti bontásban. A legnépszerűbb játék az inFamous: Second Son, és a Minecraft volt. 

Bővebben
2014
Már
10
Hír

Íme a februári PlayStation Store-toplista

0

A Sony közzétette, hogy melyek voltak a legnépszerűbb játékok az európai PlayStation-felhasználók körében, azaz, hogy melyik játékból fogyott a legtöbb a PlayStation Store-ban. Minecraft. Mi? Minecraft! Miiiii? Igen, a Minecraft! 

Bővebben
2014
feb
13
Hír

Íme a január PlayStation Store-toplista

0

December után a januári PlayStation Store-toplistát is közzétesszük a Sony jóvoltából, melyből kiderül, hogy PS3-on szégyenszemre a Minecraft volt a legnépszerűbb játék. PS4-en pedig az új COD volt a sláger. 

Bővebben
2014
jan
10
Hír

Íme a decemberi PlayStation Store-toplista

0

A Sony közzétette platformonkénti bontásban, hogy mely játékok voltak a legnépszerűbbek 2013 decemberében a PlayStation Store-ban, azaz, mely címek érték el a legnagyobb letöltésszámot. Meglepően a Minecraft lett a győztes.

Bővebben