PlayStation Vita | Konzol Center
2019
Már
2
Hír

Egy korszak vége: a PlayStation Vita megszűnt létezni

0

A Sony japán weboldalán jelent meg az információ, miszerint a PlayStation Vita hivatalosan is halott. Azt eddig is tudtuk, hogy meg fog mindez történni, csak azt nem, hogy pontosan mikor. 

Bővebben
2018
máj
16
Hír

Leállítja a Sony a dobozos Vita-játékok forgalmazását

0

A Sony befejezi a PlayStation Vita dobozos verziójának forgalmazását, és Európából, valamint Amerikából is kivonja a forgalomból a meglévő készleteit. Úgy tűnik, hogy a kézikonzolnak végleg lőttek. 

Bővebben
2015
feb
12
HírVideó

Megszólal a sírból a PlayStation Vita

Bár gyakorlatilag már rég halott, a Sony ennek ellenére próbálkozik életet lehelni a PlayStation Vita-ra, s egy friss videóban szedte össze, hogy milyen játékok megjelenésére lehet számítani a kézikonzolra. Nem kellett volna. 

Bővebben
2014
jún
5
Hír

Egy csomagban érkezik a PS4 és PS Vita

0

Bár pont tegnap adtunk hírt a PSP haláláról, úgy tűnik, hogy a Sony mindent megtesz azért, hogy amit még lehet, kihozzon a PlayStation Vitából. Összecsomagolva jön a PlayStation 4 és a PlayStation Vita. 

Bővebben
2014
jún
4
Hír

Egy korszak vége: nincs többé PSP

0

(majdnem) Minden jónak vége szakad egyszer, s a végzet elérte a PSP-t is: a Sony úgy döntött, hogy ideje a kézikonzolt végre nyugdíjba küldeni, melyből közel 80 millió példány fogyott már el. 

Bővebben
2014
máj
12
Hír

A Sony szerint nem éri meg AAA-játékot fejleszteni Vitára

0

Sokan vizionálták már a PlayStation Vita halálát, s valljuk be, hogy a kézikonzol messze elmarad a várakozásoktól. A Sony szerint nem éri meg tripa A-kategóriás címeket fejleszteni Vitára, ezek a játékok más módon kell, hogy a játékosokhoz jussanak. 

Bővebben
2014
ápr
2
Hír

Vitára is elérhető az iFruit alkalmazás

0

Mostantól kezdve a PlayStation Vita tulajdonosok is okostelefonjukon keresztül taníthatják Chop-ot a nagy semmire a Grand Theft Auto V berkein belül, ugyanis a kézikonzolra is elérhető már az iFruit alkalmazás. 

Bővebben
2014
feb
2
Hír

A PS4 megdobta a PS Vita eladásait az Egyesült Királyságban

0

A PlayStation Vita jó ideje csak szenved, s sokan meghúzták a vészharangot már a kézikonzol felett. A PlayStation 4 megjelenése azonban igen jót tett a Vita eladásainak, derült ki a Sony legfrissebb nyilatkozatából.

Bővebben
2013
nov
23
Hír

Decemberben jön a PlayStation 4 és PS Vita bundle

0

A Sony meglovagolva az ünnepi szezont, még karácsony előtt az üzletekbe küldi a PlayStation 4-et és PlayStation Vitát tartalmazó csomagját, az Ultimate Bundlet. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyiért.

Bővebben
2013
Sze
9
Hír

Kisebb PlayStation Vita érkezik

0

Új PlayStation Vita-modellt jelentett be a Sony, mely méreteiben kisebb lesz, mint a jelenlegi. Októberben debütál Japánban, s egyelőre nincs szó nyugati megjelenésről.

Bővebben
2013
aug
21
gamescomHír

GC 2013: Csökken a PlayStation Vita ára

0

A Sony tegnapi gamescom sajtókonferenciáján bejelentette, hogy csökkenti a PlayStation Vita árát. Ezzel párhuzamosan új játékok is megjelennek a kézikonzolra, melyet épp a napokban írt le Michael Pachter.

Bővebben
2013
aug
12
Hír

Pachter: A PlayStation Vita halott

0

Megjelenése óta Canossa-járásra van ítélve a Sony új handheld konzolja, a PlayStation Vita, a japán kiadó csak szenved a konzollal, bár lehet, hogy ők is belátták, hogy a helyzet reménytelen. Michael Pachter egyenesen eltemette a Vitát, az ugyanis szerinte halott.

Bővebben
2013
máj
30
HírVideó

PlayStation Vita-ra költözik a Real Boxing

0

Tavaly novemberben jelent meg iOS-re a Vivid Games játéka, a Real Boxing, mely a közeljövőben PlayStation Vita-ra is megjelenik.  A játék alatt az Unreal Engine 3 duruzsol, a kézikonzol igazán örülhet ennek a címnek!

Bővebben
2013
máj
29
HírVideó

Rayman Legends PS Vita előzetes

0

Az Ubisoft tegnap jelentette be, hogy a Rayman Legends PlayStation Vitára is ellátogat, s máris megnézhetjük az első mozgóképet a kézikonzolos verzióból. Sokak régi barátja, egy rendkívül sikeres frencsájz teszi tiszteletét a marokkonzolon.

Bővebben