PlayStation VR | Konzol Center
2018
aug
17
Hír

Túl a 3 millión a PlayStation VR

0

Októberben lesz két éve, hogy a PlayStation VR elindult a piacokon, és egy nagyon sikeres rajtot követően a lendülete hamar elfogyot. Az utóbbi időben kezd magára találni, eddig 3 millió fogyott belőle világszerte. 

Bővebben
2018
Már
28
Hír

Csökken a PlayStation VR ára

0

A Sony bejelentette, hogy március 29-től csökkenti a PlayStation VR árát. Az akció nem átmeneti, hanem állandó marad. A különböző pakkokra érvényes az árcsökkentés. 

Bővebben
2017
nov
27
Hír

UK Charts: szárnyalt a PlayStation VR

0

Kiváló héten van túl a Sony, természetesen a Black Friday-nak köszönhetően: a PlayStation VR-ból annyit adtak el az Egyesült Királyságban, mint a hardver megjelenésének hetében. A PlayStation 4 is nagyot ment!

Bővebben
2017
nov
19
HírVideó

Megjelent a PlayStation VR-os Skyrim

0

Hat évvel az eredeti játék megejelnését követően a The Elder Scrolls V: Skyrim megjelent PlayStation VR-ra és Nintendo Switch-re is. Ebből az alkalolból a VR-megjjelenéshez van egy előzetesünk. 

Bővebben
2017
aug
29
Hír

Csökken a PlayStation VR ára

0

Ugyan forradalmat nem okozott, a Sony szerint nagy siker a tavaly debütált PlayStation VR, melynek terjedéséhez hozzájárulhat a ma bejelentett árcsökkenés is. A virtuális valóságért kevesebbet fizetünk majd. 

Bővebben
2017
feb
27
Hír

915 ezer PlayStation VR fogyott eddig

0

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy 2017. február 19-ig a cég összesen 915 ezer PlayStation VR-szemüveget adott el. A japán vállalat elégedett a teljesítménnyel. 

Bővebben
2016
okt
15
Hír

Januárban jön hazánkba a PlayStation VR

0

A Sony bölcsen úgy döntött, hogy több hullámban dobja piacra a PlayStation VR-t, s Magyarország várhatóan nem került bele az elsőbe. A virtuális valóságot kínáló headset csak januárban jön hozzánk. 

Bővebben
2016
aug
3
HírVideó

Séta a Mount Everesten

0

Alig akad ember, aki életében eljut a Mount Everestre, azonban most 25 dollárért cserébe gyakorlatilag ott érezheted magad. Döbbenetes látványt nyújt az Everest VR, a legújabb virtuális sétaszimulátor. 

Bővebben
2016
jún
16
E3Hír

E3 2016: Egyelőre nem jön hazánkba a PlayStation VR

0

Ha valaki nagyon be lenne sózva a Sony virtuális szemüvege miatt, az dugja jeges vödörbe a fejét, ugyanis a PlayStation VR megjelenésekor nem lesz kapható hazánkban. Egyelőre azt sem tudjuk, mikor lesz. 

Bővebben
2016
Már
25
Hír

A Sony várakozásait felülmúlta a PlayStation VR iránti kereslet

0

A PlayStation Europe főnöke, Jim Ryan elárulta, hogy a PlayStation VR iránti kereslet felülmúlta a Sony várakozásait. Nem csoda, hisz előrendelésben pillanatok alatt elkapkodták. 

Bővebben
2016
Már
16
Hír

Percek alatt elfogyott a PlayStation VR Angliában

0

Még csak a mai napon jelentették be hivatalosan, a briteknél máris elfogyott a PlayStation VR, azaz a Sony virtuális valóság szemüvege a PlayStation 4-hez. Az érdeklődés hatalmas, vélhetően ez a kütyü lesz a nyertes. 

Bővebben
2016
jan
9
Hír

A PlayStation VR versenyképes árat kap

0

Az Oculus Riftről épp a héten derült ki, hogy borsos ára lesz megelenéskor, azonban a Sony egyelőre még nem jelentette be, hogy az ő terméke, a PlayStation VR mennyibe fog kerülni. Elemzők azonban igen.

Bővebben