PopCap Games | Konzol Center
2013
Sze
1
HírVideó

Plants vs Zombies 2 – huszonötmillió letöltés két hét alatt

0

Augusztus 15-i globális startját követően a Plants vs Zombies 2-t közel 25 milliószor töltötték le az első két hétben, állítja a játék kiadója, a PopCap. A sikerhez az is nagyban hozzájárult, hogy a folytatás már free-to-play modellre épül.

Bővebben
2013
Júl
27
HírVideó

Plants vs Zombies 2 fejlesztői napló

0

A PopCap egy friss fejlesztői naplón magyarázza el a Plans vs Zombies 2: It’s About Time új fícsöreit, többek között a pályákról, az új játékmechanikáról, növényekről beszélnek, természetesen ingame jelenetekkel feldobva.

Bővebben
2012
aug
21
Hír

Jövőre érkezik a Plants vs. Zombies 2

0

Az Electronic Arts bejelentette, hogy jövőre érkezik a Plants vs. Zombies folytatása, mely hű lesz az első rész alapjaihoz, azaz, megmarad egy zombikkal és növényekkel telezsúfolt tower defense játéknak.

Bővebben
2011
Júl
14
Hír

A Zynga többet fizetett volna a PopCap-ért

0

Ha meglepett, hogy az Electronic Arts 750 millió dollárt fizetett a PopCap Games-ért, ez még semmi. Egy új hír szerint a Farmwille és a Words with Friends készítője, a Zynga még ennél is többet fizetett volna.

Bővebben
2011
Júl
14
Hír

A PopCap-nek nem konkurencia a Zynga

0

Az Electronic Arts által a napokban 750 millió dollárért felvásárolt PopCap Games cégre nézve nem tekinti konkurenciának a Zynga-t. Az EA más piacra ácsingózik.

Bővebben
2011
jún
24
Hír

1 milliárd dollárért kelt el a PopCap

0

Aki játszik valamilyen mobil platformon, annak nem kell bemutatni a PopCap Games-t, elég, ha csak a Bejeweled játékukat említem. Egy pletyka szerint az EA egymilliárd dollárért megvette őket.

Bővebben
2011
jún
22
HírVideó

Érkezik a konzolos Bejeweled 3

0

A PopCap Games szerint elérkezett az idő, hogy a hatalmas sikerű Bejeweled 3 konzolokra is ellátogasson. A konzolos portok megjelenése év végén várható.

Bővebben
2010
dec
15
HírVideó

Bejeweled 3 trailer

0

Ki gondolta volna, hogy a Bejeweled már megérte a tíz éves kort is. Talán az egyik legnépszerűbb puzzle játékról van szó, s a Bejeweled, a Bejeweled 2 és a Bejeweled Twist után a PopCap Games megjelentette a Bejeweled 3-at, egyelőre csak Mac és PC platformokon.

Bővebben