Prey | Konzol Center
2017
aug
17
HírVideó

Új demót kap a Prey

0

A játék megjelenés előtt a Bethesda fellőtt egy kipróbálható változatot, most pedig néhány héttel a debütálást követően egy másik változatot tesz elérhetővé a demóból. A teljes változat 30 euróért vehető meg. 

Bővebben
2017
máj
4
HírVideó

Launch trailert kapott a Prey

0

Május 5-én kerül fel a boltok polcaira a Prey, így megérkezett a játék utolsó előzetese. A PC-s kipróbálható verzió, azaz a demó is csak a megjelenés napján lesz elérhető, ha valaki arra vár. 

Bővebben
2017
ápr
14
HírVideó

Játszható demót kap a Prey

0

A Bethesda folytatja jó szokását, és a Prey-hez is készített egy játszható demót, melyben a játék első óráját lehet kipróbálni április 27-én, PS4-en és Xbox One-on. Videó is készült hozzá. 

Bővebben
2017
ápr
1
HírVideó

Prey – a Neuromod-részleg

0

A Prey-ben a Neuromodokkal számos képesség birtokába juthat a játékos, s a Bethesda úgy gondolta, hogy érdemes ezzel kicsit részletesebben foglalkozni. Külön videón mutatják be a részleget. 

Bővebben
2017
Már
18
HírVideó

Friss előzetesen pózol a Prey

0

A Bethesda újabb nagy dobása az év egyik legvártabb címei közé tartozik sokaknál, s a Prey most hallat is magáról egy friss előzetessel. A végleges változat május 5-én landol majd az üzletek polcain. 

Bővebben
2017
feb
16
HírVideó

Íme, a Prey első félórája

0

Az Arkane Studios betekintést engedett az idén megjelenő Prey első fél órájába, melyet természetesen videóra is rögzítettek a jelenlévők, melyet másodperek múlva megnézhetsz. Május 5-én lesz a megjelenés. 

Bővebben
2016
dec
3
HírVideó

Mozgásban a Prey-reboot

0

A Dishonored-sorozatot jegyző Arkane Studios lerántotta a leplet az újragondolt Prey-ról, s egy nyolcperces játékmenet videót tettek közzé, melyet ráadásul ketten is kommentálnak. Megjelenés jövő tavasszal várható. 

Bővebben
2016
aug
6
HírVideó

A Prey is először mutatja meg magát

0

Szintén Texasból, szintén a QuakeCon-ról származik a következő előzetes, melyen a jövőre megjelenő Prey-be nézhetünk bel. A hátnyatott sorsú cím olybá tűnik, hogy tényleg meg fog jelenni. 

Bővebben