Project C.A.R.S. | Konzol Center
2016
máj
7
HírVideó

GOTY-kiadást kapott a Project CARS

0

Egy évvel ezelőtt állt startvonalhoz a Slightly Mad Studios játéka, a Project CARS, mely most minden jóval felvértezett Game of the Year-kiadást kapott. A megjelenéshez jár egy előzetes is. 

Bővebben
2016
Már
4
HírVideó

Game of the Year kiadást kap a Project CARS

0

A Bandai Namco elérkezettnek látta az időt, hogy a Slightly Mad Studios által alaposan összerakott autós szimulátor, a Project CARS Év Játéka-kiadást kapjon. A csomag természetesen minden jósággal kecsegtet. 

Bővebben
2015
jún
5
HírVideó

Egymillió felett a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios múlt hónapban megjelent játéka remek startot kapott el, ugyanis a Project C.A.R.S. immáron több mint egymillió példányban fogyott, jelentette be a játék kiadója. 

Bővebben
2015
máj
1
Hír

Itt a Project C.A.R.S. összes autója

A Bandai Namco nyilvánosságra hozta a Project C.A.R.S. teljes autós felhozatalát, mely 65 járgányt jelent induláskor. Nyolc további autó később érkezik, két DLC formájában, és lesz egy ingyenes kocsi is. Íme a lista. 

Bővebben
2015
ápr
23
HírVideó

Többjátékos trailert kapott a Project C.A.R.S.

A most már biztosan megjelenő Project C.A.R.S. új trailert kapott, melyen a játék többjátoks porcióját nézhetjük meg közelebbről. A versenyautós játék Xbox One, PS4 és PC platformokra jelenik meg. 

Bővebben
2015
ápr
18
Hír

A Project C.A.R.S. is aranylemezre került

A Slightly Mad Studios nagyon hosszú utat tett meg a Project C.A.R.S.-zal, de a játék fejlesztése befejeződött, s már aranylemzere is került. Pár hét, és kezdődhet a száguldozás. 

Bővebben
2015
ápr
11
HírVideó

Project C.A.R.S. – Renault-trailer

Egy egészen rövid előzetessel rukkolt elő a Slightly Mad Studios, melyben a Project C.A.R.S. autói közül kettő, egy Renault Megane-t és egy Clio-t mutat meg. Megjelenés májusban, PC-re és a két nagykonzolra. 

Bővebben
2015
Már
30
HírVideó

Havonta ingyen DLC-t kap a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios bejelentette, hogy megjelenése után havonta ingyenes DLC-t kap a Project C.A.R.S., melyek közül az elsőt meg is mutatták. 

Bővebben
2015
Már
24
HírVideó

Íme a Project C.A.R.S. helyszínei

A Slightly Mad Studios játékában 30 helyszínen lehet majd az aszfaltot szaggatni, s most a játék kiadója közzétett egy trailert, melyen ezek közül vehetünk szemügyre néhányat. A Project C.A.R.S. remek szórakozás lesz! 

Bővebben
2015
Már
23
HírVideó

Ilyen lesz Xbox One-on a Project C.A.R.S.

Bár már számos felvételt láttunk a Slightly Mad Studios által többször is elhalasztott játékból, még soha nem láttuk, hogyan is teljesít az autós cím Xbox One-on. A pillanat eljött, kössétek be az öveket! 

Bővebben
2015
Már
12
Hír

Sokadjára késik a Project C.A.R.S.

A PlayStation 4 eddig legígéretesebbnek tűnő autós játéka, a Project C.A.R.S. immáron sokadjára késik. A fejlesztők szerint most utoljára, bár konkrét dátumot most sem mondtak. 

Bővebben
2015
feb
20
HírVideó

Nézz bele a Project C.A.R.S karrierjébe

A Project C.A.R.S. szerves részét képezi a karrier mód, s most a Slightly Mad Studios jóvoltából most betekintést nyerhetsz abba, hogy mi is vár a csapat gyönyörű versenyjátékában rád. 

Bővebben