Project CARS | Konzol Center
2019
nov
30
Hír

Megvette a Project CARS fejlesztőjét a Codemasters

0

A Codemasters felvásárolta a Slightly Mad Studios-t, mondhatni szőröstől-bőröstől. A Project CARS fejlesztőjének bezsákolásával házon belül erősít az autós játékok szegmensében a kiadó.

Bővebben
2015
Júl
22
Hír

Lelőtték a Wii U-s Project C.A.R.S.-t

A Slightly Mad Studios egy közleményben jelentette be, hogy leállították a Project C.A.R.S. fejlesztését Wii U-ra. Az ok kitalálható: a konzol egyszerűen túl gyenge ahhoz, hogy a játék jó minőségben jelenjen meg rá. 

Bővebben
2015
feb
20
HírVideó

Nézz bele a Project C.A.R.S karrierjébe

A Project C.A.R.S. szerves részét képezi a karrier mód, s most a Slightly Mad Studios jóvoltából most betekintést nyerhetsz abba, hogy mi is vár a csapat gyönyörű versenyjátékában rád. 

Bővebben
2015
jan
28
HírVideó

Project CARS – a monzai pálya esőben

A Slightly Mad Studios egy friss előzeteben emeli a várakozásokat a Project CARS-zal szemben, amiben is az esős, monzai pályán nézhetünk meg egy kört egy BMW Z4 GT3 volánja mögül. 

Bővebben
2014
okt
25
HírVideó

Videón a Project CARS

Bár a Project CARS megjelenését a Slightly Mad Studios jövőre halasztotta, azért a csapat magával vitte a Golden Joystick Awards-ra. A játék 2015. március 17-én jelenik meg, PC, Xbox One és PS4 platformokra. 

Bővebben
2014
okt
23
HírVideó

Felvillan a Project CARS

A Bandai Namco úgy gondolta, hogy tíz másodperc elég lesz a Project CARS rajongóinak mára, holnap ugyanis a Golden Joystick Awards falain belül bővebben is mutatnak a játékból, aminek a megjelenése sajnos jövőre tolódott. 

Bővebben
2014
Sze
3
HírVideó

Ismét mozog a Project CARS

A Slightly Mad Studios egy friss videót tett közzé autós szimulátorából, a Project CARS-ból, melyen csodálatos felvételeket nézhetünk meg, miközben a játék kreatív igazgatója kommentálja a mozgóképet. 

Bővebben
2014
aug
28
HírVideó

Mozgásban a Project CARS

2011-ben jelentették be, majd a tavalyi, Xbox 360 és PS3-as megjelenést jegelték, hogy a Project Cars először PS4-re és Xbox One-ra jelenhessen meg. Megérkezett az első PS4-es gameplay a játékból. 

Bővebben
2014
Júl
16
HírVideó

Project CARS – a verseny és a valóság

0

Egy kreatív YouTube-felhasználó gondolt egyet, és összehasonlított a Project CARS látványát a valósággal. A helyszín Brands Hatch, az autó, mely szakítja az aszfaltot pedig az Ariel Atom.

Bővebben
2014
jún
10
E3HírVideó

E3 2014: Project C.A.R.S. előzetes

0

A Slightly Mad Studios mint az őrült dolgozik a Project C.A.R.S. című játékán, s Los Angelesbe egy vadonatúj előzetest vittek magukkal a srácok, melyet most rögtön meg is osztunk veletek! 

Bővebben
2014
ápr
29
HírVideó

Project CARS – a játék és a valóság

0

Jópofa előzetessel jelentkezik a Project CARS, melyben a valóságot és a játékot hasonlítják össze. Egy BMW hasítja az aszfaltot, mindkét oldalon, lehet vesézgetni a különbséget. Megjelenés novemberben.

Bővebben
2014
ápr
25
HírVideó

Látványos traileren a Project CARS

0

A Slightly Mad Studios gőzerővel dolgozik szimulátor játékán, mely idén ősszel meg is jelenik az eretedi tervek szerint. A lenti videó alapján a Project CARS-nak nem lesz szégyellnivalója a grafikát illetően. 

Bővebben
2014
feb
13
HírVideó

Nextgen videón a Project Cars

0

Röhej, de már 2012 januárjában hírt adtunk a Project Cars-ról, azóta ugyan készül a játék, de egyelőre még mindig nem került a finisbe. A legújabb videón a nextgen látványvilágot reklámozzák a játék készítői. 

Bővebben
2012
jan
23
HírVideó

Project CARS – lesz Wii U verzió

0

A Slightly Mad Studios amellett, hogy a Test Drive: Ferrarit hegeszti, serényen dolgozik a Project CARS játékon, melyet közösségi visszajelzések alapján készít el, s mindezt nem ingyen teszi, részesedést oszt majd a nyereségből.

Bővebben