Project Scarlett | Konzol Center
2019
nov
30
Hír

Negyedévente exkluzívokat kaphat az új Xbox

0

A Microsoft Game Studios fejese egy interjúban elárulta, hogy a Project Scarlet lehet az a konzol, amin a legtöbb játék lesz elérhető. Ennek oka a visszafelé kompatibilitás, valamint az akár negyedévente megjelenő exkluzívok.

Bővebben
2019
nov
17
Hír

A Microsoft nem követi el ismét az Xbox One rajtjának fiaskóját

0

A Microsoft tanult az Xbox One megjelenésekor történt fiaskóból, és még egyszer nem követi el ugyanazt a hibát, jelentette ki Phil Spencer, az Xbox fejese. Árában és erejében is versenyképes konzollal rukkolnak elő.

Bővebben
2019
jún
21
Hír

Egy konzolban gondolkodik a Microsoft az új generációban

0

Az előzetes híresztelésekkel és tervekkel ellentétben úgy tűnik, hogy a Microsoft a következő generációban csak egyetlen konzollal rukkol elő, nem lesz a mostanihoz haonló S- és X-modell.

Bővebben
2019
jún
14
Hír

Phil Spencer sem tudja még az új Xbox nevét

0

Phil Spencer, az Xbox-divízió vezetője az E3 alkalmából interjút adott a Giant Bomb-nak, és meglepő információt osztott meg velük: még ő sem tudja, hogy mi lesz a végleges neve a jövőre megjelenő új Xboxnak.

Bővebben
2019
jún
10
E3HírVideó

E3 2019: Jövő év végén érkezik az új Xbox

0

Tegnap este a Microsofté volt a színpad Los Angelesben az E3-on, és amire a mindenki legjobban kíváncsi volt, azt csak félig adták oda a redmondiak. Jövő év végén jön az új Xbox, aminek még nincs meg a végleges neve.

Bővebben