Prototype 2 | Konzol Center
2012
Júl
28
Hír

Prototype 2 gépigény

0

A napokban érkezett meg a Prototype 2 PC-s verziója, két hónappal azután, hogy a konzolos verzió az üzletek polcain landolt, s nem aratott maradandó sikert sem a kritikusoknál, sem pedig a játékosoknál. Ha játszani akarsz PC-n, ilyen vas kell hozzá.

Bővebben
2012
ápr
18
HírVideó

Hatpercnyi Prototype 2 előzetes

0

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a Prototype 2, s hosszú hallgatás után most egy vaskosabb játékmenet felvétel érkezett a játékból, ami megosztja a gémer társadalmat. A videót az egyik fejlesztő kommentálja, a térdünk nem remegett meg tőle.

Bővebben
2012
ápr
12
HírVideó

Prototype 2 – a fegyverek

0

Az Activision és a Radical Entertainment közzétett egy játékmenet videót, melyet a fegyvereknek dedikált, s melyből megismerhetjük, hogy milyen fegyverek is lesznek kéznél a játékban. Elnézve, panaszra senkinek nem lesz oka!

Bővebben
2012
feb
1
Hír

Három hónap késésben a PC-s Prototype 2

0

A Prototype 2 egy újabb példája annak, amikor egy PC-s játék hátrányt szenved a konzolos verziókkal szemben, ugyanis ma kiderült, hogy az három hónapot késik a többi platformhoz képest. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért.

Bővebben
2011
dec
29
HírVideó

Prototype 2 TV reklám

0

A jövő tavaszi megjelenéskor már három éve lesz, hogy Prototype játékot vehettünk kezünkbe, s bár osztatlan sikert nem aratott, rossz játéknak sem volt nevezhető. A halálos vírus 2012-ben ismét elszabadul New Yorkban.

Bővebben
2011
nov
20
HírVideó

Prototype 2 fejlesztői napló

0

Egy friss-ropogós fejlesztői naplóval gazdagodtunk a Radical Entertainment jóvoltából, melynek fő témája a játék színhelye, New York Zero.  Indulhat a vírus kipucolása. 

Bővebben
2011
aug
20
Hír

Prototype 2 előzetes

0

A Prototype vírus 2012-ben sem kíméli New York városát, a második részben visszatér, és még nagyobb káoszt okoz, mint a 2009-es első részben. A játékot a Radical Entertainment készíti, s nevéhez híven gyökeres változásokra számíthatunk a folytatásban az első részhez képest.

Bővebben
2011
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2011: Prototype 2 előzetes

0

A Prototype 2 sem maradt ki a jóból, megkapta a maga gamescom előzetesét. A közel négy perces videóból kiderül, hogy mi is történt eddig, ki az új célpont.

Bővebben
2011
Júl
21
HírVideó

Prototype 2 megjelenési dátum

0

Ha mázlink van, még a héten kaphatunk gameplay jeleneteket a Prototype 2-ből, köszönhetően a New York Comic Con-nak, addig is itt a megjelenési dátum és egy trailer.

Bővebben