PSN leállás | Konzol Center
2015
jan
2
Hír

A Sony kárpótol a karácsonyi PSN-leállás miatt

A milliók szórakozását tönkretevő, tavaly karácsonyi DDoS támadások következtében elérhetetlenné váló PlayStation Network miatt a Sony kárpótolja a PS Plus-tagokat. Azokat is, akik akkor nem játszottak volna.

Bővebben
2014
aug
25
Hír

Támadták a PSN-t, ismét működik

A tegnapi nap folyamán DDoS-támadásnak vetették alá a PlayStation Network szervereit, ezért a szolgáltatás nem volt elérhető. A Sony alsónacija egészen biztos barna lett, ha felrémlettek a 2011-es események. Akkora baj most nincs. 

Bővebben
2013
Júl
14
Hír

Nem fellebez a Sony a 2011-es PSN-leállásért kapott bírság miatt

0

Rémálmainkban se jöjjön elő 2011 tavasza, amikor a PlayStation Network több mint egy hónapig nem volt elérhető hackertámadás miatt. Az Egyesült Királyságban mindezért a Sony vaskos bírságot kapott, melyet végül úgy döntöttek, nem fellebbeznek meg.

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Bírságot kapott a Sony a nagy PSN-leállás miatt

0

PlayStation játékosok egészen biztosan nem felejtik 2011 áprilisát, amikor is a PlayStation Network hackertámadás miatt megadta magát egy teljes hónapra. Most ítélet született az ügyben, a Sony bírságot kapott a felkészületlensége miatt.

Bővebben
2012
jan
19
Hír

12 órára leáll a PSN ma este

0

Mi a programod ma 17 óra és holnap reggel 7 óra között? Ha a válaszod az lenne, hogy egy rakat PlayStation Network szolgáltatást veszek igénybe, akkor gondold meg újra, ugyanis az nem lesz elérhető.

Bővebben
2011
dec
30
HírVideó

Videóüzenetben fenyegették meg a Sony-t

0

Az Anonymous nevű hackercsoport nevének hallatán sok PlayStation játékos liberója lesz tele, pláne a Sony munkatársainak, ha az év eleji nagy PlayStaion Network leállásra gondolnak. A Sony most újabb fenyegetést kapott.

Bővebben
2011
Júl
4
Hír

Véget ért a Sony Welcome Back programja

0

A tavaszi PSN leállást kárpótolandó a japánok mindent megtettek azért, hogy kiengeszteljék a rajongóikat. Ingyenes játékok, és 30 napos grátisz PSN Plus előfizetés, azonban ennek vége.

Bővebben
2011
jún
27
Hír

Még mindig nincs PSN Japánban

0

Lassan az egész világ kezdi elfelejteni az áprilisban történt PSN leállást, de Japán nem tartozik ezen országok közé. További tesztelések kellenek, mire a PSN újraindulhat.

Bővebben
2011
jún
11
Hír

Őrizetben a PSN támadás gyanúsítottjai

0

A New York Times úgy értesült, miszerint a spanyol rendőrség három embert tartóztatott le, akiknek vélhetően közük van a PlayStation Network ellen áprilisi támadáshoz.

Bővebben
2011
máj
17
Hír

Belehúz a PlayStation Store

0

A közel egy hónapos PSN leállás következtében a játékfejlesztők jelentős anyagi károkat szenvedtek el a Store üzemképtelensége miatt. Most erős felhozatal várható.

Bővebben
2011
máj
17
Hír

PSN leállás: a választható játékok kárpótlásként

0

Még nincs 48 órája, hogy a PlayStation Network újból működik, a Sony máris elárulta a “Welcome Back” programjának részleteit, többke között azt, hogy milyen játékok közül választhatsz ingyen.

Bővebben
2011
máj
16
Hír

Újra működik a PSN Magyarországon

0

Huszonöt nap testi és lelki megvonást követően újra működik a PlayStation Network Magyarországon is. Korlátozott funkciókkal ugyan, de megy, vásárolni még semmit nem lehet.

Bővebben
2011
máj
15
Hír

PSN leállás: Amerika ismét online

0

A Sony-nak sikerült véghezvinnie azt, amin Al Gore még csak dolgozik, Amerika bezöldült. Ez annyit tesz, hogy a PlayStation Netwokr minden államban vissza lett kapcsolva.

Bővebben
2011
máj
15
HírVideó

Megkezdték a PSN visszaállítását

0

Lehet kezdeni örülni: a 3.61-es firmware kiadását követően a Sony megkezdte a PlayStation Network visszakapcsolását, de azért annyira még ne örüljön senki.

Bővebben