PSN | Konzol Center
2018
okt
11
Hír

Hivatalos a PSN-névváltoztatás

0

A Sony megerősítette hivatalosan az egy ideje már terjedő pletykákat, miszerint hamarosan lehetséges lesz megváltoztatni a PSN-felhasználónevet a hálózatában, amire ősidők óta mindenki vár. 

Bővebben
2017
dec
27
Hír

Kimaradozik a PlayStation Network és a Nintendo Eshop

0

Nincs szerencséje a japánoknak, mind a Sony, mind pedig a Nintendo virtuális piactere és hálózata akadozgat(ott), így karácsonykor számos felhasználó nem járt szerencsével bizonyos tekintetben.

Bővebben
2017
dec
9
Hír

PSX 2017: Megváltoztathatjuk a nevünket PSN-en

0

A rajongók évek óta könyörögnek érte, és imáik meghallgatásra találtak, ugyanis egy éven belül minden felhasználó megváltoztathatja a PSN-nevét. Részletek azonban még nincsenek. 

Bővebben
2017
Júl
24
Hír

Holnap leáll a PSN

0

No persze nem végleg, ráadásul tervezetten, a PSN holnap egy órán keresztül nem lesz elérhető, csak korlátozott funkciókkal. Bármilyen hihetetlen is, tervezett karbantartásról van szó. 

Bővebben
2017
Júl
9
Hír

Ezek voltak a hónap játékai PS4-en Amerikában

0

Az amerikai játékpiac a világ egyik legnagyobb piaca, sok jellegzetességében eltér az európaitól, többek között a játékosok ízlésében. A június legkedveltebb játékainak listája is ezt mutatja. 

Bővebben
2017
máj
14
Hír

Flash Sale indult a PlayStation Store-ban

0

A Sony legújabb Flash Sale-je elstartolt a PlayStation Store-ban, mely minden platformon kínál akciós játékokat. Összesen 110 játékra került akciós címke, holnapig él a kedvezményes lehetőség. 

Bővebben
2016
nov
20
HírVideó

Csütörtökön indul a Sony Fekete Péntekje

0

Jövő héten csütörtökön indul PSN-en a Sony Black Friday Sale-je, s ez egész furcsán derült ki. A japánok közzétettek egy YouTube videót, melyet nézve csak kapkodod a fejed.

Bővebben
2016
máj
22
Hír

1 400 forint a Killzone: Shadow Fall PSN-en

0

Az amerikai PlayStation Store elindította aktuális Flash Sale promócióját, melyben körülbelül egy tucat játék vásárolható meg kevesebb, mint 5 dolláros áron. Köztük a Killzone: Shadow Fall. 

Bővebben
2016
máj
19
Hír

Őrült akció kezdődött a PlayStation Store-ban

0

A Sony útjára indította a PSN May Madness Sale-t, azaz az őrült május leárazást PSN-en, melyben egy rakat játék kapható akár 50%-os kedvezménnyel is. Köztük akár a GTA V is. 

Bővebben
2016
máj
4
Hír

Masszív akció indult PSN-en

0

A Sony hirtelen felindulásból méretes akciót indított PSN-en, egy rakat játék kapott kedvező árcédulát. Igen komoly vételek is vannak, nem árt szemfülesnek lenni, és bizony jöhet a jó fogás! 

Bővebben
2015
dec
1
Hír

Elindult a karácsonyi akciózás a PSN-en

A Sony idén is megtartja a 12 Deals of Christmas promócióját, mely a mai nappal szép csendben kezdetét is vette. PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra lehet majd akciós játékokat venni. 

Bővebben
2015
jún
28
Hír

Elindult a PSN Fantasy Flash Sale

Amennyiben játékhiányban szenvedsz, azonban bolondulsz a fantasy-játékokért, és még van is néhány felesleges forintod, akkor mindenképp érdemes ránézned a tegnap útjára indult PSN Fantasy Flash Sale-nek. 

Bővebben
2014
aug
25
Hír

Támadták a PSN-t, ismét működik

A tegnapi nap folyamán DDoS-támadásnak vetették alá a PlayStation Network szervereit, ezért a szolgáltatás nem volt elérhető. A Sony alsónacija egészen biztos barna lett, ha felrémlettek a 2011-es események. Akkora baj most nincs. 

Bővebben
2014
ápr
19
Hír

PlayStation-játékok 220 forintért

0

A Sony kizárólag erre a hétvégére akciót hirdetett Flash Sale néven, melynek keretein belül 34 PlayStation-játék várásolható meg 0,99 dolláros, azaz 220 forintos áron. 

Bővebben