PSP | Konzol Center
2014
jún
4
Hír

Egy korszak vége: nincs többé PSP

0

(majdnem) Minden jónak vége szakad egyszer, s a végzet elérte a PSP-t is: a Sony úgy döntött, hogy ideje a kézikonzolt végre nyugdíjba küldeni, melyből közel 80 millió példány fogyott már el. 

Bővebben
2012
aug
5
Hír

Karcsú negyedévet zárt a Sony

0

A Sony is megosztotta a világgal az első negyedéves pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a japán vállalat továbbra sem találja a jó csapásirányt, ugyanis éppen csak nyereséges lett, de a videojátékos részleg viszont veszteséggel zárt. Ha már ők is…

Bővebben
2012
feb
10
Hír

Vita kompatibilis PSP játékok listája

0

A PlayStation Vita február 22-i megjelenésére készülve a Sony közzétett egy útmutatót, melyből megtudhatjuk, hogy lehet PSP játékokat tölteni az új kézikonzolra, egyúttal azt a 275 játékot is megnevezték, melyek ezzel kompatibilisek lesznek.

Bővebben
2011
dec
29
Hír

A 25 legjobb PSP játék

0

A PSP már hatodik éve van a piacon, és rengeteg embernek okozott örömet eddig. Azonban csillaga, a PlayStation Vita megjelenésével leáldozóban van, s bár nem nekrológot szeretnénk írni, kicsit ez is benne van.

Bővebben
2011
okt
18
Hír

PSP-re érkezik a Mega Man és a Monster Hunter

0

Nincs túl sok ráció abban, hogy a PS Vita közelgő megjelenése előtt még valaki PSP játékot vegyen, de a Capcom által ajánlott üzlet talán Téged is kísértésbe sodor.

Bővebben
2011
aug
31
Hír

A PS Vita a PSP filozófiáját követi

0

Az Edge magazinnak adott interjújában a Sony Computer Entertainment Europe főnök, Jim Ryan azt nyilatkozta, hogy a szoftver az első számú prioritás a PS Vita számára.

Bővebben
2011
aug
22
Hír

Erősen kompromisszumos az új PSP

0

Sokakat meglepett a Sony azon döntése, hogy a PS Vita megjelenés előtt fut még egy kört a PSP-vel, és “jóárasítja” azt. A 100 dolláros modellből úgy tűnik, nem csak a Wi-Fi hiányzik.

Bővebben
2011
aug
17
gamescomHír

GC 2011: új PSP érkezik ősszel

0

Erre talán senki nem számított, igazi meglepetésként érte a közönségek a gamescom-on a Sony bejelentése, miszerint új PlayStation Portable érkezik ősszel. Igen, nem elírás, PSP.

Bővebben
2010
dec
7
Hír

Square Enix dömping tavasszal

0

Téli álmukból ébredve a PSP rajongóknak lesz mit tenniük bőven, ugyanis a Square Enix négy játékot is ekkor jelentet meg a PSP kézi konzolra.

Bővebben
2010
Már
7
HírPletyka

PSP telefon a Sony-tól

0

Már vagy egy éve hallani a pletykákat, azonban most úgy tűnik, a Sony valóban fejleszti azt a készüléket, melyet PSP telefonnak hívnak.

Bővebben