PUBG | Konzol Center
2018
dec
26
Hír

Megint nagyot ment a PUBG

0

A nagy Fortnite-lázban szinte megfeledkeztünk a PUBG-ról, ami év eleje óta folyamatosan veszítette játékos bázisát. Karácsony előtt pár nappal ismét magára talált a játék, és masszív statisztikát produkált. 

Bővebben
2018
nov
14
HírVideó

Hivatalosan PS4-re érkezik a PUBG

0

Megérkezett a hivatalos bejelentés, a PUBG PlayStation 4-re érkezik december 7-én. A platformok közül utolsóként, de végre a Sony konzolján is játszhat vele majd az, akinek ez tetszik. 

Bővebben
2018
Sze
19
Hír

PlayStation 4-re érkezik a PUBG

0

Bár már voltak rá előzetes jelek, most már bizonyossá vált, hogy a Player Unknown’s Battleground PlayStation 4-re érkezik. A PC és Xbox One után a legnagyobb platformra is megjön a játék. 

Bővebben
2018
jún
24
Hír

Játékosbázisa felét elvesztette a PUBG

0

Januárban a PlayerUnknown’s Battlegrounds még 3.2 millió egyidejű játékossal büszkélkedhetett Steamen. Azóta hónapról-hónapra veszít a táborából, mostanra elbukta játékosainak felét. 

Bővebben
2018
feb
17
Hír

Már 30 milliónál jár a PUBG

0

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Player Unknown’s Battleground, a játékból már 30 millió példány kelt el világszerte, annak ellenére, hogy az gyakorlatilag egy bétaverzió. Még mindig kelendő. 

Bővebben
2018
feb
7
Hír

Már 26 millió PUBG kelt el

0

Döbbenetes eredményt produkált a még mindig félkész Player’s Unknown Battlegrounds, a játékból eddig már 26 mllió kópia fogyott PC-n és Xbox One-on. A játékok 95%-ból a büdös életben nem fogy el ennyi. 

Bővebben
2017
dec
30
Hír

Újabb rekordot állított fel a PUBG

0

A Player Unknown’s Battleground újabb rekordot állított fel: az idei év legnépszerűbb PC-s címét egyidejűleg több mint hárommillió játékos tolta. Ez soha semmilyen más játéknak még nem sikerült. 

Bővebben
2017
dec
17
HírVélemény

Egymillió PUBG fogyott Xbox One-on két nap alatt

0

Lehet bármit mondani a PlayerUnknown’s Battleground-ról, csak azt nem, hogy ne lenne sikeres: a játék az Xbox One-os megjelenését követően egymillió példányban kelt el. Mindössze két nap alatt. 

Bővebben
2017
dec
3
HírVideó

Mobilra költözik a PUBG Kínában

0

A sikert sikerre halmozó Player Unknown’s Battleground jogait kínában megvette a Tencent, és mobilra adja ki a játékot a közeljövőben. Készítettek is hozzá egy előzetest, a délutáni kávé mellé fogyasszátok! 

Bővebben