Quantic Dream | Konzol Center
2020
feb
15
Hír

A Quantic Dream a jövőben saját maga adja ki a játékait

0

A Quantic Dream bejelentette, hogy a vállalat most már teljesen független, és teljesült az az ambíciója, amit régóta dédelgetnek. Mindez új lehetőségeket is hoz a stúdió számára, mint például a játékaik kiadásának jogát.

Bővebben
2019
Már
21
Hír

Megjelennek PC-re a Quantic Dream játékai, Epic Game Store-exkluzívként

0

A Quantic Dream bejelentette, hogy PC-re is megjelenteti a PlayStation-exkluzív játékait, a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human hamarosan számítógépen is játszható lesz.

Bővebben
2016
aug
6
Hír

Szerdán jelenik meg PS4-re a Fahrenheit

0

Augusztus 10-túl válik letölthetővé a Quantic Dream PS2-es klasszikusa PlayStation 4-re, a Fahrenheit. A játék megjelenését követően hatalmas siker lett, sokan ma is kihagyhatatlan játéknak tartják. 

Bővebben
2016
jún
9
E3Hír

E3 2016: Ott lesz az expón a Detroit

0

Már el is felejtettétek a Quantic Dream legújabb játékát? Tavaly került bejelentésre, és azóta nem sokat hallottunk felőle. Jó hír, hogy a PlayStation 4-exkluzív cím ott lesz a jövő heti expón. 

Bővebben
2015
nov
15
Hír

A Quantic Dream és a DONTNOD is biztonságban van a párizsi terrortámadás után

A péntek késő esti borzalmas párizsi terrortámadások után nem lehetett tudni, hogy vajon két kulcsfontosságú francia stúdió, a Quantic Dream és a DONTNOD emberei biztonságban vannak-e. Twitteren  derült ki, igen. 

Bővebben
2015
jún
15
E3Hír

E3 2015: A Heavy Rain fejlesztője bejelentésre készül

Az ausztrál Quantic Dream, a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls készítője élesítette hivatalos Twitter-fiókját, néhány órával a Sony holnap hajnali konferenciája előtt. Ez nyilván nem lehet véletlen. 

Bővebben
2014
nov
28
HírVideó

Új játékon dolgozik a Quantic Dream

Sokak számára a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls két nagyon meghatározó játékélményt jelentett, beleértve magamat is, s jó hír, hogy a Quantic Dream egy új, PlayStation 4-es címen dolgozik. 

Bővebben
2013
ápr
28
HírVideó

Hangulatos előzetesen a Beyon: Two Souls

0

A Quantic Dream éppen a Tribeca filmfesztiválon promózza a Beyond: Two Souls-t, ezzel is hangot adva annak, hogy a játék bizony határmezsgyéje lesz a filmnek és a játéknak. Az ez alkalomból készült előzetest ne hagyjátok ki így ebéd előtt/után!

Bővebben
2013
ápr
26
HírVideó

Újabb Beyond: Two Souls előzetes

0

Egy újabb előzetes látott napvilágot a Quantic Dream készülő PS3-exkluzív játékáról, a Beyond: Two Souls-ról, bár a mellékelt videó egyelőre nem tekinthető hivatalosnak. Azt ugyanis a Tribeca Film Festival-on egy rajongó rögzítette.

Bővebben
2013
ápr
21
Hír

Heavy Rain – 17 millióba került, 100 milliót hozott

0

A Quantic Dream készül az idei nagy dobására, a Beyon: Two Souls-ra, de emellett Guillaume de Fondaumiere, a csapat vezetője a napokban érdekes információt osztott meg 2010-es sikercímükről, a Heavy Rain-ről.

Bővebben
2013
feb
8
Hír

Lement bétába a Beyond: Two Souls

0

Bár a sajtó most még a God of War: Ascension körül forog, az év másik durranása PlayStation 3-on az a Beyond: Two Souls lesz, melyet a 2010-ben debütált, nem mellesleg kiváló Heavy Rain készítői raknak össze.

Bővebben
2013
jan
23
HírPletyka

Singularity címmel PlayStation 4 játék készül?

0

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztője, a Quantic Drean lehetséges, hogy már egy PlayStation 4-es játékot készít Singularity címmel, számol be róla a Kotaku. Minderről egy regisztrált domain árulkodik.

Bővebben