Quantum Break | Konzol Center
2016
aug
11
HírVideó

Szeptember közepén költözik a Quantum Break Steam-re

0

A Remedy időbuherálós kalandjátéka, a Quantum Break szeptember 14-én költözik Steam-re. A játék PC-re már elérhető a Windows Store-ból, a Valve platformját ezután hódítja meg. 

Bővebben
2016
ápr
11
Hír

Sikeres a Quantum Break a Microsoft szerint

0

A Microsoft bejelentette, hogy a Quantum Break lett a cég legjobban fogyó címe Xbox One-on. Igaz, nem volt nehéz dolga, mert túl sok vetélytársa nem akadt az utóbbi két és fél évben. 

Bővebben
2016
ápr
10
Hír

A Remedy már a Quantum Break 2-ről beszél

0

A finn Remedy, akiket leginkább az Alan Wake-ről, s kedd óta a Quantum Break-ről ismerünk, a jövőben játékaiban multiplayer részt is tervez, derült ki egy friss interjúból. 

Bővebben
2016
ápr
9
HírVideó

Problémás a Quantum Break PC-s verziója

0

A héten Xbox One-ra megjelent Quantum Break jellemzően pozitív kritikákat kapott, azonban a játék PC-s verziójával számos probléma volt a rajtkor. Ezen felül még technoban sem teljesít jól. 

Bővebben
2016
ápr
3
HírVideó

Quantum Break – ilyen volt, ilyen lett

0

A 2013-as bejelentése óta a jövő kedden megjelenő Quantum Break sokat változott, s mindezt kielemzi a Digital Foundry csapata egy friss videón. A végleges verzió se nem rosszabb, se nem jobb. 

Bővebben
2016
ápr
1
Videó

A Microsoft direkt csúsztatta a Quantum Break-et

0

Nem vagyunk hülyék, eddig is tudtuk, de így leírva akkor is meglepő: a Microsoft nem engedte tavaly megjelenni a Quantum Break-et, hogy ne legyen konkurenciája saját AAA-s címeinek. 

Bővebben
2016
Már
30
HírVideó

Élőszereplős traileren a Quantum Break

0

Jövő hét kedden jelenik meg a Remedy várva várt alkotása, a Quantum Break, mely egy élőszereplős előzetessel gyarapodott a mai nap. A finnek játékából most a főbb szereplőket ismerhetjük meg. 

Bővebben
2016
Már
20
Hír

A Quantum Break csak 720p-ben szaladgál

0

A Quantum Break április eleji megjelenése előtt a Digital Foundry elemezte a játék jelenlegi verzióját, és arra a következtetésre jutottak, hogy az bizony csak 720p felbontással büszkélkedik. 

Bővebben
2016
Már
15
HírVideó

Itt a Quantum Break Launch trailere

0

Már csak néhány hét, és a jó régen bejelentett Quantum Break megjelenik a Remedy gondozásában. A Microsoft élénken figyel, a játék ugyanis egy új, sikeres franchise első darabja lehet, ha sikeres lesz. 

Bővebben
2016
feb
24
HírVideó

Quantum Break – a hangok hatalma

0

Újabb előzetest kapott a Quantum Break, ezúttal Richard Lapington, a játék hangmérnöke mutatja be, hogy milyen szerepet kapnak a Remedy játékában a hangok. Megjelenés áprilisban, addig lehet jó áron Xbox One-t venni. 

Bővebben
2016
feb
20
Hír

Befejezték a Quantum Break munkálatait

0

A Remedy jó híreket közölt azokkal, akik besózva várják a Quantum Break-et: a csapat vezetője Twitteren jelentette be, hogy a játék elkészült, aranylemezre került, s most már csak az apokalipszis jöhet közbe. 

Bővebben
2016
feb
13
HírVideó

Kilenc percen át mozog a Quantum Break

0

Az április elején érkező Quantum Break a Remedy jóvoltából új előzetest kapott, melyen jól megfigyelhetjük a játék egyik alapmechanikáját, az időlassítást. A Quantum Break április 5-én jelenik meg, PC-re és Xbox One-ra.

Bővebben
2016
feb
11
HírVideó

Quantum Break előzetes, hivatalos a PC-s verzió

0

A Remedy bejelentette, hogy a Quantum Break PC-re is ellátogat, az Xbox One-os változaton kívül. A bejelentés mellé egy új előzetes mellé is küldtek, amivel senkinek sem lehet semmi baja. 

Bővebben
2015
dec
5
HírVideó

Újra mozgásban a Quantum Break

A The Game Awards 2015 falain belül a Remedy csapata egy rövid hangulatfokozót mutatott meg a Quantum Break-ből, mely jövő év április 5-én landol az üzletek polcain. Ha ismét el nem halasztják. 

Bővebben