Rage | Konzol Center
2012
jún
19
Hír

RAGE: The Scorchers DLC a láthatáron

0

A Siliconera szemfüles kollégái szúrták ki, hogy a PEGI besorolta a RAGE: The Scorchers című IP-t, mely vélhetően a tavaly év végén megjelent játék első DLC-je. A Bethesda nem szólalt meg egyelőre hivatalosan az ügyben.

Bővebben
2012
ápr
3
Hír

RAGE és Skyrim meglepetéseket ígér a Bethesda

0

Peter Hines, a Bethesda fejese egy Twitter üzenetben borzolta fel a kedélyeket, miszerint áprilisban meglepetéssel rukkolnak elő a tavalyi év két slágercímükhöz, a The Elder Scrolls V: Skyrim és a RAGE játékokhoz.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

UK Charts: a FIFA 12 negyedik hete az első

0

Az EA focis játéka egy hónapja tartja első helyét Angliában. A Just Dance 3 két helyet lépett előre, megelőzve a két fps-t, a Battlefield 3-at és a Modern Warfare 3-at.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

UK Charts – a FIFA 12 mindenkit meglep

0

Valaki mondja meg, miért szeretnek az emberek karácsony körül jobban focizni ? A FIFA 12 ugyanis a tavalyi utolsó héten, és az idei elsőben is a UK TOP40-es lista első helyén landolt.

Bővebben
2011
dec
7
Hír

PSN-re érkezik a Rage demó

0

Néhány nappal ezelőtt már az Xbox Live-ról tölthető a néhány hete már megjelent Rage demója, most a PSN-en a sor, órák kérdése, és nálunk is elérhető lesz.

Bővebben
2011
nov
24
Hír

Rage – tölthető a demó

0

Igen, közel két hónappal a Rage megjelenése után tette elérhetővé a Bethesda a játék demóját, egyelőre kizárólag Xbox 360 platformra, a PS3 és PC verzió később érkezik.

Bővebben
2011
nov
12
Hír

NPD: októberben a Battlefield 3-é volt Amerika

0

Októberben a videojáték ipar 1.08 milliárd dolláros árbevételt produkált az Egyesült Államokban, áll az NPD Group legfrissebb jelentésében. Ez egy százalékos növekedést jelent.

Bővebben
2011
okt
17
Hír

UK Charts – a Forza Motorsport 4 az élen

0

Hétfő van, s ahogy ilyenkor lenni szokott, jelentkezünk a UK TOP 40-es lista első tíz helyezettjével, melynek élén az elmúlt héten a Forza Motorsport 4 landolt.

Bővebben
2011
okt
10
Hír

UK Charts – A FIFA 12 második hete az élen

0

Az lenne a meglepő, ha a labdarúgás hazájában nem a FIFA 12 vezetné a videojátékok TOP 40-es listáját. A helyzet persze nem ez, hanem, hogy második hete az élen van.

Bővebben
2011
okt
8
Hír

id Software: már nem a PC a vezető platform

0

A PC játékosok nagy része azt gondolta, hogy az id Software tekintélyes PC-s múltja elég lesz ahhoz. hogy a Rage maradandó legyen. Sajnos csalódniuk kellett, s most az ok is kiderül.

Bővebben
2011
okt
8
Hír

Battlefield 3 – nagyfelbontású textúra csomag

0

A Battlefield 3 Xbox 360-as verzióján a felhasználók választhatnak, hogy normál felbontást, vagy magas felbontást szeretnének a kijelzőn viszontlátni. Utóbbihoz plusz telepítés kell.

Bővebben
2011
okt
8
HírVideó

Rage – PS3 vs Xbox 360

0

Itt egy újabb PS3 vs Xbox 360 összehasonlító videó, ezúttal az id Software apokaliptikus FPS-e, a Rage került célkeresztbe, mely néhány napja jelent meg világszerte.

Bővebben
2011
Sze
30
Hír

Tömény RAGE játékmenet

0

Semmi nem mond többet egy kiadás előtt álló játékról, mint a nyers játékmenet videók, mellyel most a RAGE is gazdagodott. Bevezetés a Jackal Canyon rejtelmeibe.

Bővebben
2011
Sze
28
HírVideó

RAGE – videón a fegyverek fejlesztése

0

Az IGN jóvoltából egy fegyvereket a középpontba helyező montázs videót osztunk meg most Veletek, pontosabban arról szól, hogyan fejlesztheted majd mindezeket a játékban.

Bővebben