Rain | Konzol Center
2013
okt
1
HírVideó

Rain launch trailer

0

Európában holnap, Amerikában ma jelent meg a Sony Japan PS3-exkluzív játéka, a Rain, mely ez alkalomból megkapta a maga launch trailerét. A játék egyedi, melankolikus hangulattal bír, s üde színfolt a kisebb költségvetésű játékok piacán.

Bővebben
2013
Sze
27
HírVideó

Rain – videón a játék koncepciója

0

Jövő héttől lehet letölteni PSN-ről a Rain című játékot, mely érdekes színfoltja lesz az idei felhozatalnak. A Sony Computer Entertainment Japan Studio játék melankolikus hangulatú, szívfacsaró történet.

Bővebben
2013
Sze
20
Hír

TGS 2013: Negyedórányi Rain előzetes

0

A Tokyo Game Shown egy negyedórás demó formájában képviselteti magát a melankolikus Rain, melyet teljes terjedelmében meg tudunk mutatni nektek. Nincs mese, a játék olyan hangulatos, hogy muszáj tenni vele egy próbát.

Bővebben
2013
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2013: Megjelenési dátumot kapott a Rain

0

Egy nagyon izgalmas PlayStation 3-exkluzív játéknak ígérkezik a Rain, mely mostantól pontos megjelenési dátummal is rendelkezik. A gamescom alkalmából egy fejlesztői naplóval is szolgálhatunk a játékból.

Bővebben
2013
aug
2
HírVideó

Fejlesztői naplón a Rain

0

Bár nem kap akkora publicitást, mint a többi PlayStation 3-exkluzív játék, a Rain az idei év egyik ígéretes címe a Sony háza tájáról. A melankolikus játék igen érdekes koncepciót képvisel, mely most megkapta az első fejlesztői naplóját.

Bővebben
2013
máj
30
HírVideó

Rain előzetes

0

A Sony Japan Studio dolgozik gőzerővel azon a különleges hangulatú játékon, melyben egy meghalt kisfiú lelkét alakítjuk szellem formájában, aki egy kislányt keres. A játék a Rain címre hallgat, most egy friss előzetes érkezett belőle.

Bővebben
2013
Már
26
HírVideó

GDC2013: A Rain első előzetese

0

A Game Developers Conference kezdetét vette, s a Sony bemutatta a Rain első előzetesét a közönségnek. A játékban egy fiú sziluettjét irányítjuk, aki csak esőben lesz látható. A játék stílusa szokatlan, inkább platformer, semmint akció, és még idén meg is jelenik PSN-en.

Bővebben
2013
Már
18
GalériaHír

Friss képeken a Rain

0

A tavalyi gamescom-on mutatta be a Sony Japan a PlayStation-exkuzív Rain című játékot, melynek főhőse egy olyan fiú, aki kizárólag esőben válik láthatóvá. A játék borongós hangulatát idéző új képek érkezetek.

Bővebben
2012
aug
15
gamescomHírVideó

GC 2012: Rain bejelentés

0

A tegnapi Sony sajtótájékoztatón a kiadó több exkluzív címet is bejelentett, melyek közül az egyik a Sony Japan műhelyében készülő Rain munkacímet viselő játék, melyről korábbi pletykák már szóltak. Már hivatalos a játék, és előzetes is van hozzá.

Bővebben