Rainbow Six: Siege | Konzol Center
2019
jún
3
Hír

Az új konzolokra is megjelenik a Rainbow Six: Siege

0

Az Ubisoft sokáig tervez a Rainbow Six: Siege-dzsel, azonban folytatást nem szán neki. Inkább úgy döntöttek a franciák, hogy PlayStation 5-re és az új Xbox-ra is megjelenik majd a népszerű online lövölde.

Bővebben
2018
aug
20
HírVideó

Itt vannak a Rainbow Six: Siege új operátorai

0

Az Ubisoft hivatalosan is lerántotta a leplet az Operation Grim Sky kiegészítőjének két új operátoráról, Maverickről és Clashről. Egyelőre még nincs megjelenési dátum, de a képességek a videón láthatók. 

Bővebben
2018
máj
13
HírVideó

Egy olasz birtok lesz a Rainbow Six Siege következő térképe

0

Az Operation Para Bellum frissítés keretein belül teríti az Ubisoft a Rainbow Six: Siege következő térképét, mely egy gyönyörű olaszországi birtokra kalauzolja el a kommandósokat. 

Bővebben
2017
nov
11
HírVideó

Előzetesen a Rainbow Six: Siege új pályája

0

Az Ubisoft a napokban jelentette be a Rainbow Six: Siege új bővítményét, az Operation White Noise DLC-t, mely Dél-Koreába kalauzolja el a játékosokat. Már meg is nézhetjük mozgásban az új tartalmat. 

Bővebben
2017
jan
29
HírVideó

Bemutatkozott a Rainbow Six: Siege új operátora

0

Az Ubisoft lerántotta a leplet a Rainbow Six: Sige Velvet DLC-jének két operátora közül az egyikről, akit Jackal-nek hívnak, s speciális felszerelése révén a földön lévő lábnyomokat tudja olvasni. 

Bővebben
2017
jan
24
HírVideó

Videón a Rainbow Six: Siege új térképe

0

Az Ubisoft leleplezte a Rainbow Six: Siege következő bővítményét, az Operation Velvet Shell-t. A pakk Ibizára kalauzolja el majd a játékosokat, a legújabb videó ezt a pályát mutatja be. 

Bővebben
2016
aug
2
HírVideó

Megjelent a Rainbow Six: Siege új DLC-je

0

Mai naptól elérhető a Rainbow Six: Siege új DLC-je, mely az Operation Skull Rain címet kapta a keresztségben. Van, amiért fizetni kell benne, és van ingyenes tartalom is. 

Bővebben
2016
máj
5
HírVideó

Jövő héten jön a Rainbow Six: Siege új bővítménye

0

Az Operation Dust Line címre keresztelt DLC május 11-től lesz elérhető a Rainbow Six: Siege-hez, melyben új helyszín és új operátorok várják a vásárlókat. A bővítményhez befutott a kedvcsináló is. 

Bővebben
2016
ápr
23
HírVideó

Rainbow Six Siege – mozgásban az új DLC

0

Az Ubisoft tegnap leplezte le a Rainbow Six: Siege legújabb bővítményét, az Operation Dust Line-t, mely egy új helyszínt, és két új operátort tartalmaz. Az év hátralévő részében további DLC-k várhatók. 

Bővebben
2016
ápr
16
Hír

Ingyenes a hétvégén a Rainbow Six Siege

0

Az Ubisoft erre a hétvégére ingyenesen teszi elérhetővé a Rainbow Six: Siege-t minden érdeklődő számára, akinek van egy, a játék futtatására alkalmas számítógépe. A konzolosok kimaradnak. 

Bővebben
2016
feb
6
Hír

Ubisoft blama – a Rainbow Six frissítése hazavágta a játékot

0

Az Ubisoft ismét bizonyítja, hogy bizony ismét nincs a helyzet magaslatán. Az nem elég, hogy egy, a végletekig bugos játékot adott ki a Rainbow Six: Siege képében, de már javítást sem tud rendesen csinálni. 

Bővebben
2016
feb
3
HírVideó

Rainbow Six – megjelent a Black Ice DLC

0

Az Ubisoft elérhetővé tette a Rainbow Six: Siege egy nagy frissítését, mely tartalmazza az ingyenes, Black Ice DLC-t is, két új operátorral, és néhány váratlan meglepetéssel, mint például a Spectator Mode. 

Bővebben
2015
nov
27
HírVideó

Befutott a Rainbow Six: Siege launch trailere

Bár tegnap még problémák akadtak a Rainbow Six: Siege bétatesztjével, az Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy bedobja a közösbe a játék megjelenés előtti utolsó előzetesét. Jövő héten keresd az üzletekben! 

Bővebben
2015
nov
26
Hír

Csúszik a Rainbow Six: Siege bétatesztje

Az Ubisoft elhalasztotta a Rainbow Six: Siege nyílt bétatesztjét, ugyanis problémájuk akadt az online meccsek párosításával. A jövő heti játékmegjelenés is veszélybe kerülhet. 

Bővebben