Ratchet & Clank | Konzol Center
2016
máj
1
Hír

Mint a cukor úgy fogy a Ratchet & Clank

0

Úgy tűnik, hogy az Insomniac jó lóra tett akkor, amikor eldöntötte, hogy kiadja a Ratchet & Clank eredetileg 2002-ben megjelent részét PlayStation 4-re, a játék ugyanis fogy, mint a cukor. 

Bővebben
2016
ápr
11
HírVideó

Ratchet & Clank – az első 20 perc

0

Holnaptól elérhető az Insomniac legújabb remake-je, a Ratchet & Clank, s a kíváncsi szemeknek most meg tudjuk mutatni a játék első 20 percét. A sorozat rajongói ezúttal sem fognak csalódni. 

Bővebben
2016
ápr
9
HírVideó

Akcióban a Ratchet & Clank

0

Két héten belül jelenik meg PlayStation 4-re a Rachet & Clank, melyből mozifilm is készül, s a játék megjelenésével egyidőben látható lesz. A legújabb előzetes 20 percen keresztül szolgáltat látnivalókat. 

Bővebben
2016
jan
12
HírVideó

Trailert is kapott a Ratchet & Clank

0

Tegnap derült ki, hogy a Ratchet & Clank egy héttel az Uncharted 4 megjelenése előtt debütál majd, ma pedig már egy trailert is tudunk mutatni arról, hogy néz ki az újragondolt PS4-exkluzív cím. 

Bővebben
2016
jan
11
Hír

Április végén jön a Ratchet & Clank

0

A Sony pontos megjelenési dátummal rukkolt elő a Ratchet & Clank esetében, ami csak azért érdekes, mert a PlayStation 4-exkluzív cím egyszerre jelenik meg az Uncharted 4-gyel. 

Bővebben
2013
Júl
22
HírVideó

Távozik az Insomniac-tól a Ratchet & Clank írója

0

A videojáték-ipar sem kivétel más szektortól, ahol szakemberek jönnek-mennek, így van ezzel most TJ Fixman is, aki hét év után hagyja el az Insomniac csapatát. Ő volt az, aki a Ratchet & Clank-et írta.

Bővebben
2013
feb
17
Hír

Az Insomniac még készítene Ratchet & Clank-játékot

0

Sokan a PlayStation legjobb platformer játékának tartják a Ratchet & Clank-sorozatot, így bizonyára többen örülnek annak a hírnek, hogy ha csupán az Insomniac-on múlna minden, akkor még tennének egy kísérletet a játékkal, derült ki a napokban.

Bővebben
2011
jún
5
HírPletyka

Új játékot leplez le hétfőn az Insomniac Games

0

A Ratchet & Clank és a Resistance játékok készítője megerősítette, hogy egy teljesen új játékát mutatja be holnap. Vajon egy újabb FPS lesz? Vagy egy akció-kaland? Netalán egy TPS?

Bővebben