Rayman Legends | Konzol Center
2014
feb
19
HírVideó

Launch trailert kapott a nextgen Rayman Legends

0

A tervezettnél egy héttel korábban jelent meg a Rayman Legends nextgen verziója, így Xbox One-ra és PlayStation 4-re már tölthető a platformer játék. A megjelenés alkalmából a PS4-es verzió kapott egy launch trailert, íme.

Bővebben
2013
aug
28
HírVideó

Rayman Legends launch trailer

0

A pénteki megjelenés alkalmából megérkezett a Rayman Legends launch trailer-e, melyre az Ubisoft Montpellier igazán büszke lehet, ugyanis az első tesztek a játékról kiváló eredményeket hoztak.

Bővebben
2013
aug
27
Hír

Rayman Legends teszt

0

A tengeren túl a mai nap, Európában pénteken jelenik meg a Rayman-sorozat következő epizódja, a Rayman Legends, s ennek megfelelően befutottak a játékról készült első tesztek is. Igazán nincs miért szégyenkeznie az Ubisoftnak.

Bővebben
2013
aug
14
HírVideó

Tölthető a Rayman Legends demója

0

Ma naptól elérhető PSN-en és Xbox LIVE-on a Rayman Legends demója, melyben három pályát lehet kipróbálni, s emellett az Invasion módba is belekóstolni. Ebből az alkalomból az Ubisoft Monpellier egy videót is közzétett, íme.

Bővebben
2013
Júl
26
Hír

PC-re is megjelenik a Rayman Legends

0

Az Ubisoft ma szereti a PC-seket, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy az eredetileg Wii U-exkluzív Rayman Legends számítógépekre is megjelenik. Ráadásul, most nem lesz az, ami szokott: a PC-s verzió nem késik.

Bővebben
2013
Júl
18
Hír

Negyven eredeti pályával érkezik a Rayman: Legends

0

Azok a Wii U-tulajok, akiknek nem volt lehetősége játszani a Rayman: Origins-szel sem kell, hogy aggódjanak, ugyanis az augusztusban megjelenő Legends-ben negyven klasszikus pálya lesz megnyitható a korábbi részből.

Bővebben
2013
máj
29
HírVideó

Rayman Legends PS Vita előzetes

0

Az Ubisoft tegnap jelentette be, hogy a Rayman Legends PlayStation Vitára is ellátogat, s máris megnézhetjük az első mozgóképet a kézikonzolos verzióból. Sokak régi barátja, egy rendkívül sikeres frencsájz teszi tiszteletét a marokkonzolon.

Bővebben
2012
ápr
28
HírVideó

Már hivatalos a Rayman Legends

0

Miután tegnap este kiszivárgott a Rayman Legends első trailere, az Ubisoft sem volt rest, és hivatalosan is bejelentette, hogy a második rész bizony ezerrel készül, ami közvetlen folytatása lesz az első résznek.

Bővebben
2012
ápr
27
HírVideó

Kiszivárgott a Rayman Legends Wii U trailere

0

Úgy tűnik, most már határozott elképzelésünk lehet arról, hogy milyen is lesz a következő Rayman játék. Kiszivárgott ugyanis a Rayman Legends Wii U-s trailere, mely megmutatja, mire is lesz képes az érintőképernyő  a játékban.

Bővebben