Remedy Entertainment | Konzol Center
2013
jún
11
E3HírVideó

E3 2013: Döbbenetes Quantum Break előzetes

0

Egy pontja volt a Microsoft tegnap esti showjának, amikor tényleg majdnem behugyoztunk, ez pedig a Remedy-féle Quantum Break előzetesének bemutatója közben volt. A játék rendkívül ígéretes, és pazarul néz ki.

Bővebben
2013
jan
28
HírVideó

Új munkaerőt keres a Remedy

0

Az Alan Wake-kel magának hírnevet szerző finn Remedy új munkaerőt toboroz, bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen projekthez. Ezt megkönnyítendő egy videót is készítettek arról, hogy milyen is náluk dolgozni.

Bővebben
2012
Már
13
Hír

Túl a kétmillión az Alan Wake

0

A Remedy Entertainment bejelentette, hogy az Alan Wake átlépte a kétmillió eladott példányt, köszönhetően a sikeres PC-s debütálásnak. Félreértés ne essék, ebben a 2010-ben eladott X360 verzió példányai is benne vannak.

Bővebben
2012
feb
17
Hír

Jó játékot kívánt a Remedy az Alan Wake kalózoknak

0

 Az olyan játékok esetében, mint az Alan Wake, a kalózkodás elkerülhetetlen, azonban a Remedy Entertainment annyira nem aggódik emiatt. Ehelyett bíznak abban, hogy akik ellopják a játékot, élvezni fogják, s a jövőben a vásárlás mellett döntenek.

Bővebben
2012
jan
26
Hír

Dobozos formában is elérhető az Alan Wake PC-s verziója

0

A Remedy Entertainment még csak néhány napja jelentette be az Alan Wake PC-s verziójának megjelenési dátumát, mely csak Steam-en elérhető, máris egy újabb jó hírrel szolgálhatunk. Lesz dobozos verzió is.

Bővebben
2011
dec
7
HírPletyka

Remedy: NEM Alan Wake 2 az új Alan Wake

0

Már épp itt volt az ideje, hogy megszólaljon Alan Wake ügyben a játék készítője, a Remedy Entertainment ugyanis már baromaira untam a sok kavarást. Már biztos: nem Alan Wake 2 lesz az új játék címe.

Bővebben
2011
jún
10
E3Hír

E3 2011 – a Death Rally három nap alatt megtérült a Remedy-nek

0

A Death Rally és a Remedy Entertainment esete kiváló példája annak, mekkora lehetőség rejlik a mobilokra szánt játékokban, A játék fejlesztése nyolc hónapig tartott ,de három nap alatt megtérült.

Bővebben
2011
ápr
12
Hír

Új technológiára vált a Remedy

0

A Remedy Entertainment a második csapat, akik bejelentették, hogy az L.A. Noire arcanimációját lehetővé tévő technológiánál jobb rendszer fejlesztésén dolgozik.

Bővebben