Remember Me | Konzol Center
2014
aug
14
gamescomHírVideó

GC 2014: Life is Strange bejelentés és fejlesztői napló

A Remember Me fejlesztői, a Dontnod Entertainment új játékot mutatott be a kölni expón, melynek címe Life is Strange. A bejelentés mellé a játék első fejlesztői naplóját is közzétették, melyet megosztunk veletek!

Bővebben
2014
jan
31
Hír

Csődbe mehet a Remember Me készítője

0

A párizsi illetőségű Dontnod-nak nem megy túl jól, ugyanis úgy tűnik, hogy a stúdió csődbe ment. Annak ellenére, hogy tavaly jelent meg első AAA kategóriás játékuk, a Remember Me, vagy éppen pont azért.

Bővebben
2013
jún
3
Hír

Remember Me teszt

0

Tőlünk nyugatabbra holnap kerül az üzletek polcaira a Remember Me, s a Capcom zöld utat adott annak, hogy az első értékelések megjelenjenek a játékról. Ez alapján kicsit grimaszos a mosolyunk, ugyanis a játék elég sekélyesre sikeredett.

Bővebben
2013
jún
1
HírVideó

Remember Me – élőszereplős trailer

0

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a Capcom reménysége, a Remember Me, melyből ezúttal egy élőszereplős trailer érkezett. A hangulat eléggé nyomasztó, kellemes aláfestése a megjelenő játék atmoszférájának.

Bővebben
2013
máj
18
HírVideó

Újabb kedvcsinálón a Remember Me

0

Néhány hét, és máris megkezdhetjük kalandjainkat Neo-Párizs utcáin a jövőben, s hogy véletlenül se tegyünk másképp, a Capcom egy új előzetest készített a Remember Me-ből. Megjelenés június hetedikén, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben
2013
máj
9
HírVideó

Remember Me – a harcrendszer

0

Egy vadonat új mozgóképet tálalt fel a Capcom a júniusban megjelenő Remember Me című alkotásából, mely a Dontnod műhelyében készül. A videó alaposan kivesézi a játék harcrendszerét, melyre időnként szükségünk lesz a párizsi kalandok során.

Bővebben
2013
máj
7
HírVideó

Remember Me – íme az első tíz perc

0

Kereken egy hónap múlva kerül az üzletek polcaira a Capcom egyik idei reménysége, a vitathatatlanul érdekesnek tűnő Remember Me, s ebből most hogy, hogy nem, kiszivárgott az első tíz perc. Figyelem, SPOILER veszély a négyzeten!

Bővebben
2013
máj
3
HírVideó

Remember Me – az emlékek

0

A Capcom idei talán legérdekesebb játékában egy emlékvadász bőrébe bújhatunk, azonban ezúttal Nilin emlékeit lovasítja meg valaki Neo-Párizs világában. A játék legújabb előzetese az emlékek hasznosságát helyezi előtérbe. A Remember Me június 7-én érkezik.

Bővebben
2013
ápr
5
Hír

Remember Me gépigény

0

A Capcom közzétette a júniusban megjelenő Remember Me játéka PC-s gépigényét, melyből a minimum, és az ajánlott konfigurációról egyaránt tájékozódhatunk. Még van két hónap gépfejlesztésre, íme a követelmények.

Bővebben
2013
feb
28
HírVideó

Remember Me megjelenési dátum

0

A Capcom bejelentette, hogy a Remember Me címre hallgató játékukra már csak néhány hónapot kell várni, ugyanis az június 7-én kerül az üzletek polcaira világszerte.

Bővebben
2013
feb
7
HírVideó

Friss felvételeken a Remember Me

0

Két teljesen új előzetessel lepett meg bennünket a Capcom, mely a várhatóan májusban megjelenő Remember Me című játékba kalauzolja el mélyebben a gémereket. A játék akár még az év egyik nagy durranása is lehet.

Bővebben
2013
feb
1
HírVideó

Remember Me fejlesztői napló

0

Régen hallottunk a Capcom idei titkos favoritjáról, a Remember Me című játékról, így örömteli, hogy ezúttal egy több mint négyperces fejlesztői napló formájában hallat magáról az ígéretes játék.

Bővebben
2013
jan
8
HírVideó

Remember Me – bemutatkozik Kid Xmas

0

Az idei év egyik nagy meglepetése lehet a Remember Me, s a Dontnod Entertainment ma bemutatta legújabb előzetesét a játékból, melyben bemutatkozik Kid Xmas. A cyberpunk stílusjegyeket magán viselő játék remekül fest!

Bővebben
2012
Sze
22
HírVideó

TGS 2012: Ilyen lesz a Remember Me harcrendszere

0

A Tokyo Game Show falain belül bemutatták a legújabb Remember Me előzetest, mely leginkább a játék harcrendszerére koncentrál. Az felvételt elnézve nem lehet ok panaszra, nagyon szépen alakul a produktum, a jövő év egyik nagy durranása lehet.

Bővebben