Resident Evil 6 | Konzol Center
2016
feb
25
HírVideó

PS4-re és Xbox One-ra érkezik a Resident Evil 4,5 és 6

0

A Capcom bejelentette, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik a legendás Resident Evil-sorozat negyedik, ötödik és hatodik része. Digitálisan és lemezen is kapható lesz. 

Bővebben
2013
feb
3
HírVideó

Trailers.rar – a hét legfontosabb videói (2013/5.)

0

Nem volt elég időd a héten? Lemaradtál valamiről? Suli, munka, család, vagy csak egyszerűen tele volt a hócipőd? Most bepótolhatsz mindent, ugyanis itt vannak a hét legfontosabb videói egy csomagban!

Bővebben
2013
jan
30
Hír

DLC-ként kap japán szinkront a Resident Evil 6

0

A Capcom javában dolgozik egy DLC-n, mely a Resident Evil 6 japán szinkronját tartalmazza, számolt be róla a Siliconera. Nem mintha a szinkron hiánya miatt nem fogyna jól a játék a szigetországban.

Bővebben
2012
dec
18
Hír

Resident Evil 6 gépigény

0

A Capcom bejelentette, hogy a horrorjáték hatodik epizódja pontosan mikor fog megjelenni jövő év elején. A játék nem csak kiskereskedelmi hálózatban, de digitális formában is megjelenik. Közzétették a játék gépigényét is.

Bővebben
2012
okt
11
Hír

Resident Evil 6 – minden DLC ingyenes a lemezen

0

Úgy tűnik, hogy a Capcom tanult a korábbi hatalmas fiaskóból, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy a Resident Evil 6 lemezen fellelhető DLC-k mindegyike ingyenes lesz. Lesz köztük olyan, amit egy frissítéssel aktiválnak, párat meg a neten lehet aktiválni.

Bővebben
2012
okt
5
Hír

Resident Evil 6 teszt

0

A napokban a tengeren túl már megjelent Resident Evil 6-tal kapcsolatban óriásiak voltak a várakozások, melynek a Capcom igyekezett megfelelni. Kooperatív kampány, magas újrajátszhatósági faktor, ez kellett a népnek! Ez kellett?

Bővebben
2012
Sze
21
HírVideó

TGS 2012: PC-re is elkészül a Resident Evil 6

0

A Tokyo Game Show-n természetesen jelen volt a Resident Evil 6 is, s aminek a játékkal kapcsolatban sokan fognak örülni, az az, hogy kiderült, PC-re is el fog készülni, azonban sajnos erre még várni kell. Még éppen hogy csak nekivágtak a fejlesztésnek.

Bővebben
2012
Sze
18
Hír

Tölthető a Resident Evil 6 demó

0

Az ígéret szép szó, és a Capcom megtartotta: már tölthető a Resident Evil 6 második demója, melynek lényege, hogy már az online kooperatív módot is kipróbálhatja mindenki, aki el akarja dönteni, hogy a játék megéri-e a vételt.

Bővebben
2012
Sze
12
HírVideó

Friss előzetesen a Resident Evil 6

0

A várakozás napról napra intenzívebb a Resident Evil 6-tal szemben, ezt kihasználva a Capcom újabb előzetest tett közzé az októberben megjelenő játékból, melyen ezúttal a főszerepet nem a zombik kapják.

Bővebben
2012
Sze
11
Hír

Horror áron érkezik a Resident Evil 6 Leather Jacket kiadás

0

Lehet, hogy nem a gazdasági válság idején dobja piacra a legjobbkor a Capcom a közeljövőben megjelenő Resident Evil 6 Leather Jacket Edition-t, ugyanis az pofátlanul sok pénzbe kerül. Kérdéses, ki veszi ezt meg?

Bővebben
2012
Sze
4
Hír

Hamarosan érkezik a Resident Evil 6 demó

0

A Capcom hivatalosan is bejelentette, hogy a Resident Evil 6 demója hamarosan elérhető lesz Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. Bár korábban már, a Dragon’s Dogma vásárlók hozzáférhettek a demóhoz, mostantól lesz publikus.

Bővebben
2012
Sze
4
Hír

Ellopták az első Resident Evil 6 példányokat

0

Néhány nappal ezelőtt az interneten felbukkant egy fotó, mely az októberben megjelenő Resident Evil 6 PS3-as változatát ábrázolták, s néhány lengyel gémer azt állította, hogy bizony már játszanak a játékkal.

Bővebben
2012
aug
22
HírVideó

Aranylemezen a Resident Evil 6

0

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 6 konzolos verzióinak fejlesztése befejeződött, a játék aranylemezre került, indulhat a sokszorosítás. A játék megjelenéséig még hat hét van hátra, PC-seknek ki tudja, mennyi.

Bővebben
2012
aug
8
Végigjátszás

Resident Evil 6 achievement lista

0

Megannyi játékos várja már a kevesebb, mint két hónap múlva megjelenő Resident Evil 6 játékot, melyhez most az X360A.org jóvoltából nyilvánosságra került a megszerezhető achievement-ek listája. Természetesen spolieres!

Bővebben