Resistance 3 | Konzol Center
2014
ápr
7
Hír

Leállnak a Resistance-szerverek

0

Egy korszak ér véget a holnapi napon, ugyanis a Sony végleg leállítja a Resistance-trilógia többjátékos szervereit, ma lehet utoljára játszani a PS3-exkluzív lövölde multijával.

Bővebben
2012
jún
26
Hír

Nem lesz Resistance folytatás

0

Nagyon úgy tűnik, hogy három konzolos rész, illetve két kézikonzolos spin-off után már nincs mit mondaniuk a fejlesztőknek, s a Resistance franchise-nak bevégeztetett. Az legalábbis biztos, hogy a Sony egy jó ideig hűvösre tesz a sorozatot.

Bővebben
2012
jan
26
Hír

Az Insomniac nem készít több Resistance részt

0

A Resistance 3 volt vélhetően a PlayStation 3 legjobb FPS játéka, s nagyon valószínű, hogy egyben az utolsó Resistance játék is, amit kézbe vehettél. Az Insomniac bejelentette, többet nem készít belőle.

Bővebben
2011
dec
6
HírVideó

Resistance 3 – Brutality DLC

0

Hamarosan érkezik a Resistance 3 legújabb kiegészítő csomagja, mely a Brutality névre hallgat. Új fegyverek, játékmód és zenék lesznek benne, ráadásul már a héten elérhető lesz.

Bővebben
2011
okt
16
Hír

Megbukott a Resistance 3

0

Az Insomniac Games titkon remélhette ugyan, hogy a Resistance 3 feltámad majd, azonban az első hónapos eladások alapján a játék gyakorlatilag megbukott.

Bővebben
2011
okt
14
Hír

NPD: szeptemberben a Madden NFL 12 uralta Amerikát

0

Vélhetően senki nem lepődik meg rajta nagyon, hogy szeptemberben az Egyesült Államokban a Madden NFL 12 nem talált legyőzőre, s a szoftver értékesítési lista élén landolt.

Bővebben
2011
okt
12
Hír

Resistance 3 patch érkezik

0

Az Insomniac Games bejelentette, hogy hamarosan javítás érkezik a Resistance 3 PS3 exkluzív lövöldéjéhez, jelentette be a játék közösségi menedzsere.

Bővebben
2011
okt
10
Hír

UK Charts – A FIFA 12 második hete az élen

0

Az lenne a meglepő, ha a labdarúgás hazájában nem a FIFA 12 vezetné a videojátékok TOP 40-es listáját. A helyzet persze nem ez, hanem, hogy második hete az élen van.

Bővebben
2011
Sze
18
HírVideó

A hét Resistance 3 bónusz videó

0

A Resistance 3-ban minden trófeáért, medálért és szalagért pontok járnak, melyekért különböző extra tartalmakat lehet vásárolni. A legdrágább az a hét videó, amit most ingyen megmutatunk.

Bővebben
2011
Sze
6
Hír

Resistance 3 – Survival Pack DLC

0

A Resistance 3 ma jelent meg PlayStation 3-ra, de az Insomniac nem hagy túl sok időt a rajongóknak, ugyanis október elején érkezik a játék első DLC-je, a Survival Pack.

Bővebben
2011
aug
24
Hír

Nem készít több Resistance részt az Insomniac Games

0

A Resistance az első rész 2006-os megjelenése óta az Insomniac Games dédelgetett gyermeke, melyből három részt is készítettek. Egy friss interjú szerint viszont nem készítenek több folytatást.

Bővebben
2011
aug
6
HírVideó

Resistance 3 multiplayer fejlesztői napló

0

Tegnap az Insomniac Games egy single player trailerrel ünnepelte, hogy a játék aranylemezre került. Most egy fejlesztői naplót tettek közzé, melyben a multiplayer módról van szó.

Bővebben
2011
aug
5
HírVideó

Aranylemezen a Resistance 3

0

A Sony tegnap bejelentette, hogy aranylemezre került a Resistance 3. A PS3 exkluzív shooter tömeggyártása megkezdődött, a játék szeptember 6-án landol az üzletek polcain.

Bővebben
2011
Júl
22
Hír

Augusztusban indul a Resistance 3 béta

0

A New York Comic Con-on egy mai beszélgetés során hangzott el az információ, hogy augusztusban debütál a Resistance 3 multiplayer bétája.

Bővebben