Rise of the Tomb Raider | Konzol Center
2016
okt
9
HírVideó

VR-előzetesen a Rise of the Tomb Raider

0

Október 11-én érkezik PlayStation 4-re a Rise of the Tomb Raider, s a játék tartalmazni fogja a Blood Ties DLC-t is, melyet PlayStation VR-ral is végig lehet játszani. Ezt a verziót mutatja be az előzetes. 

Bővebben
2016
Sze
17
HírVideó

Rise of the Tomb Raider – a Blood Ties DLC

0

Már a Rise of the Tomb Raider-t is elérte a vég, itt sem ússzuk meg zombis rész nélkül: a Blood Ties DLC-ben Lara a Croft Manor-t fedezi majd fel, és zombikkal is találkozik. Így fest mindez mozgásban. 

Bővebben
2016
Júl
30
HírVideó

Japánul karattyol a Rise of the Tomb Raider új előzetese

0

Október 11-én jelenik meg a Tomb Raider évfordulás kiadása, s immáron PS4-re is ellátogat a zombi-, és kooperatív móddal felvértezett kaland. Ezúttal egy japán nyelvű, hangulatos előzetes kerül terítékre. 

Bővebben
2016
Júl
23
HírVideó

Bemutatkozik a Rise of the Tomb Raider kooperatív módja

0

Október 11-én kerül kiadásra a Rise of the Tomb Raider évfordulós, ünnepi változata, melyben zombimód és kooperatív mód is helyt kap. Ezúttal az utóbbit nézhetjük meg jobban az IGN jóvoltából. 

Bővebben
2016
Júl
4
Hír

Még mindig idén jön a Rise of the Tomb Raider PS4-re

0

A Rise of the Tomb Raider PS4-es verziója még mindig idén érkezik, erősítette meg a Crystal Dynamics, annak elenére, hogy a játék a múlt havi E3-on nem bukkant fel. 

Bővebben
2016
feb
6
Hír

Elérhető a PC-s Tomb Raider első javítása

0

Elérhetővé vált a Rise of the Tomb Raider PC-s verziójának első javítása, mely kritikus bugokat gyomlál a játékból, sem pedig tartalmi frissítéssel szolgál. Ha a folt nem jó, vissza lehet térni az eredetire. 

Bővebben
2016
jan
20
HírVideó

Jövő héten jön a Rise of the Tomb Raider DLC-je

0

Január 26-tól tölthető a Rise of the Tomb Raider DLC-je, mely a Baba Yaga: The Temple of the Witch nevet kapta a keresztségben. A bővítményben egy új sírt kell felfedezni, több órányi kaland vár a vásárlókra. 

Bővebben
2015
dec
28
Hír

Januárban jön a Rise of the Tomb Raider PC-re

Hivatalos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem kapott, azonban a játék Steam-adatlapja szerint a Rise of the Tomb Raider januárban érkezik PC-re. 

Bővebben
2015
dec
2
Hír

Nem fogy jól a Rise of the Tomb Raider

Annak ellenére, hogy a Rise of the Tomb Raider nem fogyott jól megjelenése első hetében, a Microsoft és a Square Enix is elégedett a számokkal. Ez lenne csak a látszat? 

Bővebben
2015
nov
8
HírVideó

Így mutat a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-on

Eddig nem sokat láthattuk a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-as verzióját, most viszont előkerült egy felvétel, melynek tanúsága szerint azért nem lesz annyira rosszul sikerült darab a régi konzolos. 

Bővebben
2015
nov
5
HírVideó

Rise of the Tomb Raider – a sírok kifosztása

Lara Croftról senkinek nem a sírok kifosztása jut eszébe, pedig valójában a hölgyike ezzel foglalkozik. Erről szól a játék legfrissebb fejlesztői naplója. A Rise of the Tomb Raider november 13-án jelenik meg. 

Bővebben
2015
okt
31
HírVideó

Hangulatos launch traileren a Rise of the Tomb Raider

Meglehetősen hangulatosra sikeredett a Rise of the Tomb Raider launch trailere, mely nagyban köszönhető az anyag alatt hallható csodálatos zenének, mely Karen O műve. Ne hagyjátok ki! 

Bővebben
2015
okt
28
HírVideó

Még egy kis látnivalón a Rise of the Tomb Raider

Újabb fejezethez érkezett a Woman vs Wild videósorozat az új Tomb Raiderről, mely ezúttal a gerillaharcról szól. Több taktika is elérhető lesz, melyeket a harcokban alkalmazhatunk, mindenki ízlése szerint. 

Bővebben
2015
okt
21
HírVideó

Videósorozatot kapott a Rise of the Tomb Raider

A Crytal Dynamics nem bízza a véletlenre, s gőzerővel nyomkodja a Rise of the Tomb Raider marketingjének képzeletbeli gázpedálját, s ezúttal egy videosorozat első részével jelentkeznek. 

Bővebben