Risen 2: Dark Waters | Konzol Center
2014
feb
22
GalériaHír

Risen 3: Titan Lords bejelentés és képek

0

Hivatalosan is lehullt a lepel a Piranha Bytes következő játékáról, mely a harmadik Risen-játékot takarja, ráadásul a bejelentés mellé már egyből látnivalókat is küldtek a fejlesztők. 

Bővebben
2012
ápr
27
HírVideó

Risen 2: Dark Waters launch trailer

0

Megjelent PC-re a Risen 2: Dark Waters, már kapható a Piranha Bytes kalózos RPG-je. Ebből az alkalomból megérkezett a játék launch trailere, melyet ezúttal magyar felirattal mutatunk meg nektek. Extra pénzért hozzájuthatsz a gyűjtői változathoz is.

Bővebben
2012
ápr
21
Hír

Csúszik a konzolos Risen 2

0

A Risen 2: Dark Waters ismételten próbára teszi a játékosok türelmét, ugyanis az április végi megjelenés helyett az csak augusztus elején kerül az üzletek polcaira. Öröm az ürömben, hogy a kellemetlenség miatt a vásárlókat kicsit kárpótolják.

Bővebben
2012
ápr
13
HírVideó

Risen 2: Dark Waters fejlesztői napló

0

Egészen pontosan egy évvel ezelőtt bukkant fel a Risen 2: Dark Waters első trailere, most pedig már csak alig néhány hétre vagyunk a kalózos RPG megjelenésétől. A legfrissebb fejlesztői naplón terítéken a harcrendszer.

Bővebben
2012
Már
12
Hír

Csúszik a Risen 2: Dark Waters

0

Aki nagyon felpörgette magát a Risen 2 áprilisi megjelenését illetően, annak sajnos rossz hírünk van: a Piranha Bytes nem tudja tartani az eredeti megjelenési dátumot, így az újabb Risen rész egy hónapos csúszással érkezik.

Bővebben
2012
feb
7
Hír

Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadás

0

A Deep Silver jóvoltából meg tudjuk mutatni a Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadásának tartalmát, melyre igazán nem lehet fanyalogni. Egyetlen üröm van csak az örömben, hogy még nem tudjuk, milyen is lesz a játék, ugyanis gameplay még mindig nyista.

Bővebben
2011
dec
30
Hír

2012 – az RPG-k éve

0

Az elmúlt néhány hónap 2011 legjobb játékait hozta el, az Uncharted-tól a Skyrimig, s szinte minden műfajból akadt egy-egy átlagon felüli darab. 2012-re előretekintve egy dolog biztos: ez lesz minden idők talán legjobb éve az RPG rajongók számára.

Bővebben
2011
dec
15
Hír

Risen 2: Dark Waters megjelenési dátum

0

Egészen konkrét megjelenési dátumot kapott a német RPG, a Risen 2: Dark Waters, mely jövő áprilisban teszi tiszteletét a kereskedők polcain. Visszafogott nyitány várható.

Bővebben
2011
aug
12
gamescomHírVideó

Risen 2: Dark Waters trailer

0

A gamescom jóvoltából gazdagodtunk egy Risen 2 trailerrel, a februári bejelentés óta nem nagyon lehetett hallani a német RPG második részéről.

Bővebben
2011
ápr
14
HírVideó

Az első Risen 2: Dark Waters trailer

0

Különös fűszerrel szórja meg a Piranha Bytes a Risen folytatását azáltal, hogy kalózos környezetbe helyezi a fantasy kellékeket. Az elegy sikeressége később derül majd ki.

Bővebben